söndag 27 februari 2011

Dagens foto!

Dag 7. En bild som du aldrig lagt upp!

Idag var det ett mycket svårt val. Har ju massor av foton, men det känns som om jag visat varende en för er;-) Hade massor av roliga och tramsig kort på Jonas, men jag fick inte lägga upp dom här. Förstår inte det;-) ??
Så då blev det något helt annat....

Detta kort är taget den 27 februari -10. Jag vet egentligen inte varför jag tog det, tror att tanken var att jag skulle visa för er hur ledsen jag egentligen var just då. Fabian var 5 dagar gammal och vi blev inlagd igen pga gulsot. Jag åkte hem för att packa i lite nya kläder till mej och när jag kommer hem är huset helt tomt, tystnaden var hemsk. Jag behövde verkligen lite liv och rörelse just då.
Min amning hade precis kommit igång och hormonerna var på tvären och på bredden.... Jag grät i säkert ett dygn. Idag kan jag bara skratta åt det och förstår kanske inte riktigt varför jag blev så grymt ledsen;-)
Men jag hann iallafall blogga när jag var hemma den svängen och om ni vill så kan ni läsa hur jag kände så, HÄR;-)!

7 kommentarer:

  1. Men då har jag något till dig som kanske piggar upp! (Även om det nu var längesedan!)

    Titta in på min blogg, där finns något till dig:)

    Kram Veronica

    SvaraRadera
  2. Det här är varför jag gillar din blogg så mkt - din ärlighet! Så mkt känsla i det du skriver. Minns själv tillbaka till BB o. första tiden med känslostormar o. tårar.

    SvaraRadera
  3. Den är du väl värd....:)

    Hur snabb är inte du på att svara, två minuter eller nåt:)

    Kram kram

    SvaraRadera
  4. SV: Tack söta du! Jag känner mig bättre nu *ta i trä* Dock påstår J att han mår sjukt illa!! Kräksjuka, vik hädan säger jag bara!!!

    Har inte riktigt hunnit läsa igenom mina favvobloggar idag, men hoppas kunna göra det imorgon. Därför är det dåligt med kommentarer från mig...

    Kram på dig söta du ♥

    SvaraRadera
  5. Söte, jag mins det själv som det var igår hur det där dagarna är. När mjölken rinner till gör även tårarna och de svallande hormoner det också... kram

    SvaraRadera
  6. Känner igen det där. Jag är inne i exakt samma period, fast nu, 4 veckor efter förlossningen..(?!) Gråter utan anledning. Fattar själv ingenting (och inte familjen heller, vanligtvis). :-D

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!