fredag 18 februari 2011

Fredags feeling!

Städade ut alla äckliga sjuk basiller igår. Äntligen är vi friska och krya allihopa! *lovley*

Solen skiner så ljuvligt ute och alla fina strålar värmer så skönt där jag sitter! Har ingen aning om de är skönt ute, har inte stuckit ut näsan på flera dagar. Men idag ska jag göra det. Känner ett viss sug i tarmen efter lite uppfräschning i min garderob samt införskaffa lite presenter till den blivande ettåringen! Ska passa på att fixa lite sånt när Douglas är på plask och sim!

De börjar krypa i mej rejält att få fixa iordning övervåningen nu. Letar forfarande vitt bord, men kom på den briljanta idéen att jag kunde måla om ekskiva till vit istället och ha det så länge till vi hittar ett passande bord.... Jonas tyckte därimot inte att min idé var så bra... Attans annars hade jag ju kunnat svepa över ett eller två lager vit färg och vi hade därmed fått ett nytt vitt fint bord;-)!

Måste erkänna att jag haft lite ångest för mitt förra inlägg om pojkar och flickor. Men när jag sedan läser era kommentarer så fällde jag både en och två tårar och jag blev alldels varm i hjärtat! Jag är alltså inte ensam om att tycka så;-)! Ett stort varmt till er!!

1 kommentar:

  1. Underbara fredag, här kommer vi!
    Ha en trevlig helg!
    Kram Veronica

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!