onsdag 23 februari 2011

Dagens foto!

Dag 3. En bild på någon i din familj!

Min tanke idag var först att jag skulle visa en bild på min mormor, mamma eller svägerska. Dessa kvinnor betyder mycket i mitt liv! Men eftersom att Douglas tappade sin andra tand i kväll, så fick jag ju självklart lov att visa en bild på honom!!!

Han har kämpat med denna lösa tand i flera veckor. Den har hängt på en tunn tråd och tanden under har kommit upp. Men som den blod och smärträdde son han är så vägrade han dra ut den;-)

Jag var den taskiga mamman idag som "bara" skulle känna lite och vips så var den nästan på väg ut....;-) Så ett, två, tre så hade han dragit ut den lilla tanden. Nu ligger den i ett tryggt förvar i ett vattenglas och väntar på att den goda tandfen ska komma inatt och lägga en liten peng där! *fniss*

5 kommentarer:

  1. Roligt när tänderna tappas!
    Hanna har en som är jättelös men hon vågar inte riktigt rycka ut den :-)

    Kramis

    SvaraRadera
  2. Hihi, hoppas tandfen dök upp:)
    Kul att läsa om förlossningen nedan. Det är magiskt!
    Ha en fin torsdag!
    Förresten! Hur länge ska du vara mammaledig till? Om man får fråga:)
    kram!

    SvaraRadera
  3. Klart du måste visa de bilden, tappa en tand är viktiga saker när man är i den åldern, helt rätt mamma!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Tindra är exakt likadan! Hon har en tand som hänger på halv åtta, men vägrar dra ut den. Den andra tanden har kommit upp bakom, men hamnar ju heeelt fel pga att den gamla sitter kvar :(

    Kramis ♥

    SvaraRadera
  5. Spännande det där med lösa tänder. Ted hade också en som va lös länge, helt plötsligt hade den lossnat och han hade svalt den...rätt snopet om man säger så;)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!