torsdag 24 februari 2011

Smaken är som baken...

DELAD....

Alfred väljer sina kläder själv numera, kombinationen är ju inte så snygg. De är nästan så att man skäms att lämna honom så här kläd på dagis, de tror nog att jag har en förskräckligt dålig smak;-)
Igår såg han ut så här plus att han hade ett par megamönstrade strumpor på sig och dessutom körde han de italienska stuket, utan kalsonger;-)
Huvudsaken är ju att han själv tycker att han är snygg och visst är han det i denna kombo;-) Smaken är ju som baken, delad;-)

5 kommentarer:

  1. Harligt! Hur sot som hellst!

    Ha en bra dag!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hahaha!!! Italienska stuket! Skrattar så jag gråter!

    SvaraRadera
  3. Så härlig!!Jobbar ju som förskollärare och måste säga att när man ser barn som klätt sig själva så här blir man bara glad!Dels för att då låter ju föräldrarna barnen ta på sig själva - alltså får de bra träning och det underlättar ju för oss förskollärare när alla barn ska ut!!Dels för att barnen blir stolta när de själva lyckats klä sig - i kläder de valt själva!!
    Och sen till ditt andra inlägg om pojk/flickkläder;så trött på att "alla" flickor har rosa/glitter/kitty/blommor/fjärilar och pojkar blå/svart/grön/spiderman/cars/döskallar.Men som förälder är det inte lätt för idag är ju kläderna så könsuppdelade!!Hade svarta "låne"vantar på min förskola med ett hjärta på.En kille behövde låna men tyckte;"- det är ju tjejvantar!!"."jaha"sa jag, "har inte tjejer lika många fingrar som killar,eller hur menar du?"Han bara tittade på mig(men tog på vantarna!!

    SvaraRadera
  4. HAHAHA!! Gud vad jag skrattar nu :D Underbar blandning. Men jag kan förstå dig, eftersom jag själv är en nazist när det gäller att matcha kläder ;)

    Kram ♥

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!