onsdag 9 februari 2011

Svar på era frågor!

När ska du börja jobba?
Jag siktar på att börja jobba efter semestern i augusti, men måste vara ärlig och säga att jag för tillfället inte har riktig koll på hur många mammadagar som jag har kvar...;-)

Vad jobbade du med mellan Douglas och Alfred?
Jag jobbade på en fabrik där vi var underleverantörer till telecom industrin. Tyvärr flyttade hela fabriken till Kina så alla fick gå... Jag blev arbetslös den 1 mars -08 och sedan fick jag Alfred 29 maj -08. Sedan dess har jag inte jobbat en endaste minut;-)

Är det möjligt att älska alla barn lika mycket som sitt första?
Jaaaaaa!!!! Kärleken bara växer och växer för varje barn man får! Kärleken tar ALDRIG slut! Även om jag skulle få 10 barn så skulle jag älska dem alla lika mycket!

Berätta om dina 3 bästa vänner.

Mina absoluta tre bästa vänner är Malin, Hanna och Veronica! Malin har funnits vid min sida sedan högstadiet, vi har gått igenom allt och lite där till men vänskapen har ändå varit så stark. Även om vi träffas på ett års tid så vet vi ändå vart vi har varandra! Hanna har jag känt sedan -99 när jag flyttade ner till Skillingaryd. Hon har alltid funnits där vid min sida i vått och torrt och hon är den systern som jag aldrig fick! Veronica och jag blev vänner när jag hade bott här i några år. Vi träffades genom några vänner och kände med en gång att vi klickade. Veronica är den vän som jag kan öppna mitt hjärta för och även hon finns alltid där för mej!


Vad skulle du vilja förändra hos dig själv, insida och utsida?
Insidan tycker jag att jag har lyckats jobba fram mycket bra under de senaste 10 åren. Jag har hittat mej själv och lugnet. Men visst finns de alltid något som man bör justera lite då och då. Jag tror att jag har ett ganska stort hjärta, men känner att jag ändå borde bli bättre att kanske inte snacka skit. För just skiktsnack kan de bli, men även de ska jag jobba bort;-)

Utsidan... Jo där finns de minnsann mycket som jag skulle vilja göra. En bröst förminskning, fettsug av magen plus borttag av överblivet skinn... Näsan skulle nog även få sig en omgång. Lite tunnare och spetsigare;-)

Vilka är dina tre bästa egenskaper?
Åhh detta är svårt... Men ENVIS är jag....;-) Och väldigt POSITIV... En gnutta bra SJÄLVFÖRTROENDE har jag nog minsann oxå...;-)



Om du inte skulle bo i Skillingaryd, vart skulle du vilja bo då?
Då skulle jag absolut bo vid havet!! Hade jag haft massor av pengar hade jag valt att köpa ett strandhus någonstans på västkusten. Helsingborg är oxå en underbar stad som jag absolut hade kunnat bosätta mej i!

Vilken musik lyssnar du på?
Jag är en allätare av musik! Men några av mina favoriter är Lars Winnerbäck, Pink, Robyn...

Om ni fått en flicka, vad skulle hon hetat?
Hade Fabian blivit en flicka så hade hon hetat Lisa eller Lexie!

Vilka länder har du varit i?
Spanien, England, Danmark, Finland och Norge;-)

Vad tycker du är äckligast, bajs eller spyor?
Absolut SPYOR... Bajs är ju liksom lite vardagsmat för mej, de blir många bajsrumpor torkade här hemma varje dag;-)

Vilka är alla jobb du haft?
Nattpatrullen, Hemsamarit, vårdbiträde, affärsbiträde, fabriksjobbare, lärarvikarie, fritids!

Vad ångrar du mest i ditt liv?
Oj oj va svårt... Vad ångrar jag mest?? Jag ångrar som fan att jag inte la mer tid och energi på skolan, speciellt på högstadiet. Jag ångrar att jag fortsatte att utbilda mej direkt efter gymnasiet, nu sitter man här med 3 barn, hus och är arbetslös... Hade jag pluggat direkt efter gymnasiet så hade jag iallafall haft en stor grund att luta mej tillbaka på... Men just så var jag väääldigt skoltrött...

Vad heter du i andranamn?
Jag heter ANNA VIKTORIA KAROLIN. Anna efter min farmor och Viktoria efter min mormor!

Om du skulle göra en plastikoperation, vad skulle du då operera?



Hmm den frågan har jag redan svarat på... Kolla fråga nummer 5;-)!

Vem hejjar du på i Let's Dance?
Jag gillar Tina Turner skarpt, så henne ser jag gärna som vinnare!

Hur mycket tid lägger du om dagen vid datorn?
Uj uj uj... De vill jag knapp svara på för så slänger min kära sambo ut min dator;-) Nejdå, men kanske 1-4 timmar plus eller minus... Uscha va mycket de lät, men jag skulle ju vara ärlig;-)

Du har många besökare. Tips till mig:)?
Ja du... Tips? Var ganska öppen, bjussa på dej själv och skriv om både glädje och sorg. Ibland får man helt enkelt "näcka" sig lite för att få nya läsare;-) Länka din blogg via fejjan och kanske familjeliv! Kommentera hos andra bloggar och lägg till dej som följare, anordna tävlingar!


Kommer ni skaffa en liten fyra tro?
Hade jag fått bestämma helt själv så ABSOLUT... Men nu måste man ju vara två för att "göra" ett barn;-) Så jag får nog svara tyvärr:-(
Vad jobbar du med?
Jag är arbetslös så jag ska ägna min vår/mammaledighet till att söka jobb!! Så vet du någon som söker personal, så tjhoa till!;-)
Du skrev om en parfym för ett tag sedan. Är warm cotton densamma som fresh laundry? Förmodligen inte va? Det var en blond fråga känner jag nu...
Nej de tror jag inte?? Jag själv har warm cotton och kan varmt rekommendera denne!!
Törs du dela med dig om din stora dröm, så vore det skoj att få veta. =)
Oj, min stora dröm.... De här är verkligen inte enkelt... Men att få utveckla alla sina tankar och göra dem till verklighet och sedan kunna leva på det och bli rik och sedan kunna köpa sitt drömhus vid kusten!! Åhh detta är svårt, får nog återkomma med ett bättre svar i ett senare inlägg här på bloggen;-)!!
Vad är ditt drömjobb?
Just mitt drömjobb vet jag inte riktigt... Men jag har lite i tankarna att börja plugga till sjuksköterska och sedan vidareutbilda mej till barnmorska!! De vore sååå kul!
Vart har ni köpt den finfina väggdekorationen med barnens namn?
Dom har jag beställt på panduro... Ska lägga in en ny beställning snart igen med nya fina bokstäver till vårt sovrum!;-)
Tuuuusen tack för alla era frågor!! Hoppas att ni blir nöjda med era svar, annars får ni fråga igen;-)

3 kommentarer:

  1. Känner igen det där med 4:e barnet. Hade jag fått bestämma hade det kanske blivit en till. Men sambo säger bestämt nej...

    SvaraRadera
  2. Jätteskoj att läsa alla frågor och svar!!=)
    Kanske något för mig att ta efter? ;-)
    KRAM

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!