måndag 28 februari 2011

Dagens foto!

Dag 8. En person som du saknar.

De är många jag saknar, både såna som är i livet och som är i himlen....

Men just nu är saknaden stor efter min söta vän Malin! Vi som normalt sätt brukar prata i telefonen i timtal har inte gjort de på evigheter, vi har heller inte sätts sedan i somras. *skäms på oss* Vi bor bara ca en timme ifrån varandra så hur svårt ska de vara?;-) (Det får bli ändring på det du Malin!;-))
Men ändå är det så skönt att ändå veta att min Malin alltid finns där för mej oavsett om vi inte pratat eller ej på evigheter;-)! Har man känt varandra sedan man var 14 år och gått igenom allt från glädje och sorg tillsammans, ja då är vänskapsbanden sååå starka!

Detta kortet är taget på oss när Malin och hennes man Johan gifte sig den 30/6 -07! Jag fick äran att vara Malins tärna vilket var en hederlig uppgift!;-) Det var ett helt underbart bröllop och det var ett av de bästa jag varit på i mitt liv♥

(Psssst blev ju inte direkt mindre sugen på att gifta mej när jag satt och tittade igenom bröllopskorten...;-) *stor suck* och en *dubbelsuck* Vill oxå se ut som en prinsessa för en dag och uppleva allt detta underbara...!)

7 kommentarer:

  1. Verkliga vänner är värt allt.
    Kram på dig

    SvaraRadera
  2. Fina ni var båda två!
    Hoppas på att din dag kommer att komma snart!;-)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Så vackra din var!
    Underbar färg på din klänning..

    Kram

    SvaraRadera
  4. då hoppas jag det blir din tur en dag :D

    SvaraRadera
  5. Fina ni var! Och du ser verkligen ut att trivas i "finklänning" så du skulle säkert passa väldigt bra i en vit variant oxå - bara att säga till Jonas på skarpen att nu är det dax!

    Synes på Småfolket om en stund,
    kram

    SvaraRadera
  6. Tack min älskade vän.
    Vi måste verkligen höras någon dag. Saknar dig också mitt hjärta.

    Kram

    Malin

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!