torsdag 3 februari 2011

Nytt paket från buzzador!

Jag har verkligen sån tur och kommer med i de flesta utagningarna som buzzador har! Förra gången var de grejer fån cliniderm och denna gången från bepanthen!
Jag har faktiskt aldrig prövat bepanthen fast att jag har 3 barn, jag har ju köpt min trogne inotyol salva.... Så det ska bli kul att se om denna är lika bra?!
Det står i broschyren att den ska vara bra mot tex torra händer, torra läppar, vinterrosiga barnkinder, lindrar solsveda, på bröstvårtor efter amning, på tatueringar och självklart på röda rumpor;-)!
Så jag ska gladeligen dela ut dessa små prover till mina nära och kära och se vad vi alla tycker om just bepanthenen!

Vill du oxå få hem såna här lyxiga paket? Då kan du oxå bli en buzzador, gå bara in HÄR och anmäl dej så kommer du garanterat att få delta och få massor av olika grejer!

8 kommentarer:

  1. Hur kommer du med i kampanjer på buzzador?? Har haft de i över ett år, men förstår mig inte på hur de fungerar :S

    SvaraRadera
  2. Vilka bra kampanjer du kommer med i. Visst jag kom med i Cliniderm kampanjen, men skulle va roligt att få testa nått bra till barn också

    SvaraRadera
  3. Vi har använt Bepanthen (och även inotyol. Såg att det fanns många användningsområden men måste säga att det känns lite "fel" att smörja in sina egna händerna med samma salva som man smörjer barnens rumpor. Men smaken är som baken....:-)
    Kram Veronica

    SvaraRadera
  4. Bepanthen ÄR bra! Just nu används den flitigt av Pappa Alfred som smörjer o smörjer o smörjer det stora konstverket på armen:) jag tror inte du blir besviken!
    (och lämna gärna ett prov-ex till mig haha)
    Kram H

    SvaraRadera
  5. Tänkte precis samma tanke som Hanna här ovan,mycket populär bland nytatuerade :)) /Kate.

    SvaraRadera
  6. Hej, ville bara säga tack för att du skrev om Bepanthen! Har jätte problem med mina händer. Sprang direkt in i badrummet och smörjde in mig med den och herregud vad mjuka händerna blev! Så tusen tack!
    Jenny A

    SvaraRadera
  7. Hmm...jag har anmält mig till ter kan´mpanjer men har fortfarande inte fått vara med i någon ännu....men det är väl bara att fortsätta antar jag...

    SvaraRadera
  8. Vi har bara kört på Bepanthen till Judit och det har funkat superbra, finns säkert flera olika som är ungefär lika bra men det skadar ju inte att testa...

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!