fredag 11 februari 2011

Kort upphittat...?!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta....
Jag tappade ju bort mitt bankomatkort för ca 3 veckor sedan. Jag vände upp och ner på allt och fick till slut inse att jag måste ha tappat det på parkeringen när jag handlat. Jag spärrade det och fick ett nytt kort!
Alfred hade precis nu varit på kontoret och jag kommer in, vad tror ni det är som ligger där mitt på skrivbordet? Jo mitt bankomatkort!! Hur i all världen har de hamnat där? Och varför kommer de fram nu? Vem har lagt de där? Förmodligen jag själv...;-) Men nu börjar jag bli rädd för mej själv, kommer inte ihåg att jag har lagt de där och VARFÖR??

Nu har jag ett nytt kort så detta är bara att slänga och mitt i allt väntande på att få ett nytt kort har jag helt plötsligt blivit mera ekonomisk;-) De är bra att lära sig använda kontanter och inte bara kortet. Pengar får liksom en helt annan vinkel på sig när man ser att 100 lapp efter 100 lapp bara försvinner;-)

3 kommentarer:

  1. Är det inte alltid så att saker alltid dyker upp när man minst anar det?
    Hannas DS försvann för 1½ år sedan och vi har letat överallt här hemma. Men det är verkligen borta. Så hon fick ett nytt till slut..
    Men det skulle inte förvånna mig om det gamla bara ligger där en vacker dag. Irriterande!!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Det som försvinner i snö kommer fram i tö ;) Det verkar vara likadant inomhus när saker och ting försvinner. Ha en härlig helg!

    SvaraRadera
  3. Det där är väl bara sååå typiskt ;) Fast skönt att hitta det ändå, även om det var spärrat och så.

    Kram ♥

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!