onsdag 16 februari 2011

Snurrade strumpor...

Nu börjar jag bli allvarligt irriterad och frustrerad av att bara gå runt här hemma och må skit..... Skit basiluskerna vägrar släppa taget om oss. Nu är de bara Fabian som inte fått dessa hemska basiller ännu och vi hoppas han slipper dom för denna gången. Dock har även hans kran börjat att rinna lite så de är bara att vänta:-(
Ett svagt illamående har nu legat över mej i 2 dagar och tant röd gör sig påmind genom att bulta och banka i magen. Men inte kommer hon och NEJ jag är inte gravid, absolut INTE...;-)
Allt blir så fruktansvärt irriterat då, snor i näsan, tant röd, rastlöshet och SNURRADE STRUMPOR.... Att finns de något mer irriterat än när strumporna snurrar runt foten och de korvar sig. De är riktigt irriterat och frustrerat;-) Och skiten måste man bära för annars fryser jag ihjäl... Får nog vara beredd att hålla med min kära sambo att strumporna är djävulens påhitt... Bläää för korviga strumpor...

Så nu har jag släppt lite på irritationen och jag hoppa jag ska må lite bättre! Kanske klä upp mej lite mera idag än att gå runt i mysdressen hela dagarna, kanske även kosta på mej lite mascara dagen till ära?;-)

5 kommentarer:

  1. Snurrase STRUMPBYXOR är snäppet värre:)! Men strumpor är illa nog!

    SvaraRadera
  2. Nu finns det bild på bloggen så nu kan du köra igång med tävlingen =) Krya på er!! Kram/E

    SvaraRadera
  3. Usch och fy sager jag bara! Nu har jag akt pa baskiluskerna jag med... Hoppas att du mar battre... Marscara far en ju alltid att ma LITE battre i alla fall... :0)

    Kram

    SvaraRadera
  4. Hoppas att ni mår bättre snart!

    SvaraRadera
  5. Ja när man är nere behövs inte så mycket för att få en på ännu sämre humör, snurrade strumpor t.ex!!

    Hjälper ett glas rött såhär mitt i veckan kanske?
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!