måndag 14 februari 2011

Sjukstugan fortsätter....

Då var de dax för barn nummer 2 att få feber... Nu ikväll var de även Alfreds tur att få hög feber. Även jag känner mej hängig och risig, så nu står väl även jag på tur...:-( Både Alfred och Douglas har runt 40 grader och jag säger bara: Tack gode gud för alvedon!! Känns som om vi snart borde få klippkort på alvdon, de har gått några flaskor nu de sista veckorna...

Mina älskade pojkar kom ihåg att de var alla hjärtans dag och jag fick en fin tulpan bukett av dem! Douglas kom och kramade mej i eftermiddag och sa: -Glad alla hjärtansdag, jag älskar dej mamma!! Åhh vad de värmde i mitt hjärta!

Jag fick även besök av min vän Linnea i förmiddags! Hon hade med sig en present till mej, hon tyckte den passade in på mej. Och visst gör den det, så mitt i prick!! En underbart fin dalahäst i silver som nu står och pryder fint på vårt sidebord!!! Presenter får mej verkligen att må sååå bra!!!

Nu ska jag krypa ner med min älskade man (eller jag menar förstås sambo;-)) i sängen och värma min frusna kropp! Tänker inte stiga upp mer sen!! Jag hoppas att alla barnen sover gott och att febern håller sig låååångt bort från dem inatt!

Nähä dax för lite kärleksförklaringar till mitt :a eller hans till mej;-) Har ni förresten haft en bra alla hjärtansdag? Någon som fått ett frieri dagen till ära? Nej inte jag heller, väntar fortfarande... Hoppas bara att jag slipper vänta ända till nästa alla hjärtans dag, då hoppas jag verkligen att han redan har friat och att vi är gifta;-)

13 kommentarer:

  1. De här skitbacillerna verkar ju bara gå runt runt... Den ena blir frisk men då blir det andre sjuk. Jättejobbigt!

    Här har lilleman däckat, vet inte om han sover för natten nu... Kanske vaknar han i natt och vill vara vaken istället.

    Kramis ♥

    SvaraRadera
  2. vi förlovade oss på alla hjärtans dag för 9 år sen :)

    hoppas du har fått massor av kärlek idag <3
    kram

    SvaraRadera
  3. stackars pojkar, hoppas ni alla är friska snart!

    SvaraRadera
  4. Inget frieri har inte, har ju varit gift i 8 ar... :0)Men blommor vantade nar jag kom till jobbet, sa mannen far plus for det... :0) Och sa blev det en hel del pussar fran barnen, saklart!
    Ha en trevlig kvall och hoppas att Alfred kryar pa sig!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Å de värsta e väl när skiten går runt, först den ena sen den andra osv... Tänk om alla kunde bli förkylda å febriga på samma dag, smidigt vore det...men men vi bestämmer tydligen inte över "sjukorna" heller...
    KRYA PÅ ER! Imorrn bitti vaknar ni friska och pigga hela bunten! ♥

    SvaraRadera
  6. Stackare, hoppas att all dum feber försvinner från våra barn nu!
    Ha en fortsatt trevlig kväll ;) KRAM

    SvaraRadera
  7. Fy, låter som en jobbig dag! Hoppas ni snart blir friska och att "gubben" friar :o)!!

    Kram!

    SvaraRadera
  8. Hoppas att alla dumma baciller drar sin kos så att ni slipper dom nu!

    Ha en fin tisdag
    Kram på dig

    SvaraRadera
  9. Det är så hopplöst när alla avlöser varandra och veckorna går och det känns som att alla är sjuka! Här har vi mått dåligt i snart 4 veckor nu, trögt är det!

    Men du, nu får han väl ändå ta och ge sig sambon din, nu ÄR det dags att fria! Så, säg det till honom att jag har sagt det ;-)!

    Kram

    SvaraRadera
  10. Trots sjukdom så låter det som ni haft en bra alla hjärtans dag iaf =) Gulliga familjen!

    Nja, Kreta.. Grekland har aldrig gett mig det rätta, var ju där i Chalkidiki med mamma och pappa för X antal år sedan och då regnade det i typ 1,5 vecka av 2 veckor!
    Sen gillar jag inte maten sådär speciellt heller.. Då finns det finare och mysigare ställen att åka till, enligt mitt tycke =)

    Kramar o KRYA PÅ ER NU ALLIHOPA!!

    SvaraRadera
  11. Tack snälla för din fina kommentar i min blogg.

    Ja även du har en riktigt mysig blogg med massor av intressant läsning och underbara bilder att titta på. Bara namnet Äppelblomman är ju så vackert !

    Det där med viktminskning är ju inte lätt alla gånger. Själv är jag ännu förvånad över att jag har lyckats sååå otroligt bra att komma ner alla dessa kilon på så kort tid... men jag är sååå glad.

    Jag kör på GI´s första fas som kallas "rivstart-fasen" vilken är rätt sträng på intaget av kolhydrater. Till en början är det självklart jobbigt med omställningen med den "nya kosten" men man kommer snabbt över sötsuget och det fungerar genast bättre.

    Det viktigaste är ju att inte fuska och falla för sötsuget... då är man strax tillbaka på ruta ett och då tappar man hoppet direkt.

    Jag har samlat på mig mängder av bra recept från olika sidor, bloggar och böcker så jag var väl förberedd och det underlättar också endel.

    Jag tänkte på ditt tillbehör till kesoplättarna - jordgubbarna... ett tips är att strunta i alla frukter och bär. I "rivstarts-fasen" är det inte tillåtet att varken äta frukt eller bär... och inte heller rotfrukter eller grönsaker som växer under jord.

    I den andra fasen kommer jag kunna lägga till hallon eftersom dom innehåller mindre kolhydrater än andra bär.
    Frukten innehåller fruktos vilket är ett socker som inte heller är tillåtet ännu för min del.

    Ja... det finns ju mängder av tips och råd inom detta och det är ju självklart upp till var och en hur hårt man vill gå. Jag tog den hårda vägen och den visade sig vara mer effektiv än jag väntat mig. När jag nått min målvikt (om tre kilo) kommer jag lägga till fler kolhydrater och försöka hitta rätt balans för att varken gå upp eller ner i vikt mer.

    Då kommer jag bland annat lägga till lite yoghurt och hallon som ett alternativ till frukosten... annars är det faktiskt inte mycket jag saknar längre av de livsmedel som inte ingår i en GI/LCHF kost... otroligt nog.

    Du får självklart fråga ännu mera om du undra över något.

    Ha en fortsatt trevlig dag !

    Kram

    SvaraRadera
  12. Vilken fin present!
    Inte kul med sjuklingar i huset!
    Krya på alla!

    SvaraRadera
  13. Vi hade sjukstuga hela förra veckan. Sååå långdraget. Hoppas dina blir friska snart och att du klarar dig :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!