lördag 19 februari 2011

Mellot!

Halvligger i soffan och tittar på melodifestivalen. Alla mina grabbar sover skönt i alla olika delar av soffan och 2 på en madrass nedanför tv;n. Tydligen föll de inte grabbarna i deras smak att se på melodifestivalen ikväll eftersom att de somnade så snabbt;-)

Och vad tycker jag då? Jo jag måste säga att de är bra mycket bättre ikväll än vad det var förra lördagen för då var det rena skiten. Trodde att de skojade när Babsan kom in sjungandes så då slog jag av skiten....
Tycker inte att de är särskilt roande när häxan surtant och polisen kör sitt mellan snack mellan låtarna, rena skiten enligt mej (igen;-)). Nästan så att de är en aning sandlådenivå och att de hade platsat bra mycket bättre på bolibompa.....;-)

Ikväll tycker jag ändå att LENA PH var den som gjorde bäst ifrån sig!! Dansa i neon på engelska var bara såååå grymt bra!! I lööööööv Lena PH!!!♥

Och en sak till.... Tycker det är väldigt tjatigt med alla dessa deltävlingar, tyckte de var bättre förr när det var EN tävling och 12 tävlande artister!
Nå mina vänner vad tyckte ni själva? Var det bra ikväll och framför allt var det RÄTT låtar som gick vidare?

3 kommentarer:

  1. Erik helt rätt, men inte the playstone shirley skulle gått vidare! Håller med om att mellna snacket är sååå dåligt!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Mellansnacket är uruselt, men jag tycker att det var kul med Playtones, de sticker ut lite. inte riktigt min musikstil, men ändå lite annorlunda. Ha en skön vintersöndag.

    SvaraRadera
  3. Var värsta festivalfreaket för några år sen och kunde alla vinnare och många andra låtar från varje år.... men sen kom deltävlingarna och allt blev av sämre kvalitet så de sista åren har jag inte tittat alls! Så skönt att slippa hysterin! Oc konstigt nog saknar jag det inte alls?

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!