onsdag 9 februari 2011

Dagen efter...

Trots smärtan i nyckelbenet är han vid väldigt gott mod! Han har vaknat några gånger inatt (sov brevid mej givetvis) och gråtit lite för att de gjort ont. När han vaknade imorse blev han jätteledsen, förmodligen var de jättestelt och de smärtade nog en del... Han har varit uppe och ätit frukost och han är mera rörlig nu! Men han glömmer ofta bort sig och tror att han ex kan ta imot sig på den högra armen när han tex ska vända sig i sängen och då gör det ju bara så ONT....

Givetvis när man är sjuk så får man äta godis, trots att de bara är onsdag;-) Nu ligger vi i sängen och tittar på bolibompa och äter godis. Eller jag menar han äter godis och jag dreglar över den goda godisskålen;-) Inget står på schemat denna förmiddag, utan vi ska bara ligga här i sängen och mysa. Man märker verkligen på honom att han har ont för att han är helt STILLA, vilket inte alls hör till Alfreds vardagsliv, som ni kanske vet;-)

Han är superduktig som har på sig den så kallade ryggsäcken. Han frågade innan om han fick ta av sig den, men jag sa att doktorn ville att han skulle ha den på sig och de godtog han!!

De gör så ont i mammahjärtat att se sitt älskade barn ha så ont, tur att man får vara nära han och bara krama om och ge han massor av kärlek så att de läker snart!♥

13 kommentarer:

  1. Mammakärlek kan göra underverk!
    KRAM ;)

    SvaraRadera
  2. Sötnos!! Vad duktig han är, jag hade grinat hela tiden hahaha!
    Hur lång tid tar det innan det är helt läkt och han är fullt återställd?

    Kram ♥

    SvaraRadera
  3. Vilken liten kämpe han är :) Vad ska det bli av det lilla gulliga trollet i framtiden kan man undra. Nåt helt fantastiskt, skulle jag tro! Nån som kommer att få mammas hjärta att sitta i halsgropen mest hela tiden, eller?
    KRAMAR till er alla, och en extra till mormor!

    SvaraRadera
  4. Stackarn! Jag vet hur ont det gör, åkte av en häst en gång och bröt nyckelbenet.

    SvaraRadera
  5. Men guuud! Lilla lilla killen, vilken otur!!
    Hoppas att det inte gör alltför ont...klart man ska ha godis när man e sjuk!
    Kram på er!!

    SvaraRadera
  6. Vilken tapper lite kille. Mammahjärtat är ett hjärta med väldigt mycket känslor! Så klart att man får äta godis när man är sjuk, ibland kan det vara bra även för mammor för att bli lite piggare efter sömnlösa nätter:)
    Ha en bra dag!
    Kram Veronica

    SvaraRadera
  7. Stackars lille Alfred! Och vad duktig du är, jag hade nog freakat lite om Lukas trillade och slog sig så. Mer godis åt Alfred (och hans mamma :) )

    SvaraRadera
  8. nämen lilla gubben.... men visst är de duktiga de små liven. Han ser minsann ut som en rikgtig kämpe, med sina rosiga kinder och yviga hår =)

    SvaraRadera
  9. Hej Karro!
    Vi gick igenom precis det ni gjort med vår Edvin förra vintern. Aj aj aj va ont det gjorde. Efter någon vecka eller två hade han fina "skavsår" i armhålorna efter selen. Usch o fy!
    Idag har han en knöl på nyckelbenet som minne!
    Kram/ Anna Ireklint

    SvaraRadera
  10. Usch vad jag tycker synd om honom!! Det är inte roligt att ha ont och inte kunna hänga med kompisarna i lekarna...

    Kram!

    SvaraRadera
  11. Usch då! Men som sagt så får man ju äta godis när man är sjuk. OCH glass :) vi var hos läkaren med vår stora som igår, och till och med hon sa att glass var super :)

    SvaraRadera
  12. Stackars tuffa lille vilde Alfred! Gosa lite extra och skäm bort honom, måste göra ont att bryta ett ben!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!