tisdag 8 februari 2011

Oturen fortsätter ännu en gång...

Är nyss hemkommen från akuten där vi tillbringat över 3 timmar med lilla Alfred.....

På gympan idag gungade han i ringarna som man kan fälla ner från taket. Han satt där med benen i och jag gungade på honom och han skrattade och hade såå roligt. Vips tappade han koncentrationen och flög ur ringarna och hamnade på sin högra sida med en duns, dessutom med lilla kroppen mot en plint...
Märkte nästan direkt på honom att det var något "fel". När han slår sig i vanliga fall så kan man liksom bara prata bort det. Men denna gången gick de inte alls...
Vi åkte hem och den högra armen bara hängde vid hans sida. Jag ringde in till akuten och de tyckte att vi skulle komma in med en gång.
Så vi har suttit och väntat och väntat och väntat. Till slut fick vi komma in och sedan vidare på röntgen. De visade sig att han hade brutit sitt lilla nyckelben:-( Han har varit otroligt duktig där inne och har bara suttit och inte klagat något! Detta är nu den andra gången i sitt liv som han bryter sitt nyckeben, i och med hans födsel bröt han det och kom ut med en arm som hängde. Läkaren kunde inte säga, men det kunde vara samma fraktur som åter "gick upp". Det var en kvinnlig läkare som vi hade och all heder till henne. Helt underbar på alla sätt och vis och gjorde Alfred ännu lugnare än han var!
Nu sover han gått med en slags ryggsäck på sig som han ska bära för att få upp hållningen lite!

Som tur var hade jag min supersnälla vän Veronica med mej som var vid vår sida hela kvällen så att vi slapp vara ensamma!
Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på en lugn natt. Tycker att både den ene bacillen efter den andre hoppade på oss där i väntrummet. Så nu svider det både i halsen och i huvudet...;-)

11 kommentarer:

  1. Stackars lille Alfred!!

    Tycker det känns så läskigt med nyckelbenet eftersom man inte kan gipsa där. Hur är han nu? Har han ont?

    Stackars liten!!

    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Plutten!!! Vilken otur! Hoppas han snart blir bra igen! KRAMIS!

    SvaraRadera
  3. Usch!! Stackars söta lilla Alfred! Ge honom en massa pussar från oss på landet!! Han (med bröder såklart) får komma till oss och titta på kossorno så fått dom släppts ut! Ge honom en massa kramar!

    SvaraRadera
  4. Inte roligt men vad duktig han är som har stödet på sej!...här hemma har Felicia brutit sej 2 gånger inom kort tid.Först nyckelbenet & då vägrade hon att ha stödet & sedan var det armen i gips i 6 veckor :( hoppas att lillkillen kryar på sej snabbt!...kram,Kate.

    SvaraRadera
  5. Å nej, vad skruttigt! Man känner sig så himla hjälplös när barnen har ont... Hoppas han mår bättre snart!
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Men stackars liten! Nyckelbenet är väl det som gör ondast att bryta, säger dom...hur man nu kan veta det:)
    Pyssla om ordentligt idag då!
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Kramar till Afred och er andra! <3 / Jennie

    SvaraRadera
  8. Fy vilken dag, stackars Alfred! Hoppas han fick sova inatt och du oxå, det behöver ni!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Nej men fy vilken oturskille :( Stackars liten! Usch, jag är livrädd att bryta nåt, eller att barnen ska göra det.

    Pyssla om honom ordentligt nu!

    Kram ♥

    SvaraRadera
  10. Kramar till er och en extra kram från Melwin till Alfred. Hoppas att han slipper det onda snabbt och kan leka och busa snart igen.

    SvaraRadera
  11. Nej, men usch vad jobbigt!! Och så många gånger som vi har gungat på ungarna på gympan - det får nog vara slut med det nu =( Hoppas att det läker snabbt och att han inte har alltför ont. Tänker på er <3 Kram/E

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!