fredag 11 februari 2011

Härliga fredag!

Denna veckan har varit en väldigt tuff vecka.... Har nu sjunkit ner i en fåtölj med ett glas gott rött i handen och tittar på när Jonas lagar mat;-) Jag har tagit en lååång och härlig dusch och krupit i min mysdress! Så ursäkta om om jag ser ut som en hösäck, men de bjuder jag på;-)
Vi skulle ha vänner på besök ikväll, men eftersom att Douglas fortfarande har väldigt hög feber och allt som har hänt denna veckan så avbokade vi det... Vi ska bara vara, landa och vara med familjen ikväll, de känns som om de är väldigt välbehövligt just nu!!

Pratade med lilla mamma nyss och hon verkade ganska pigg även idag!! Vi skojade och mamma frågade om vi mätt oss något... Ånej tänkte jag, de har jag ju förträngt.. Vi pratade om att göra de i måndags men sen struntade vi i det i och med att inte mamma var med. Den som blev mest glad över att vi sket i det var JONAS;-) Jag sa till mamma med glimten i ögat, att hon var diskvalicerad för annars kommer hon ju vinna över oss med råger med tanke på att hon knappt har något kvar i magen...;-) Men nej då hon skulle minsann vara med igen i vår tävling när hon blir pigg igen!!

Jag är grymt nöjd med min nygammla matta som jag har lagt på i köket!! Jag har spanat och trånat efter massor av nya fina svart/vita mattor. Men allt har stoppat vid att alla har varit så dyra:-( Men så kom jag ju på att jag hade en liggandes ute på altanen och som duger väldigt bra tills vidare;-)

Nu doftar det underbart av potatisgratäng och fläskfilé. De kurrar i magen och jag ska snart sätta mej vid ett dukat bord! *LYX*

Ha en underbar kväll alla fina bloggisar! Skål fredagsmyyyys!!

7 kommentarer:

  1. Åh, slappa på och njut av den goda maten och vinet, det är du så värd efter denna vecka!! Kram på dig/Sara M

    SvaraRadera
  2. Skönt att höra att din mamma är piggare nu.
    Å du, jag ser precis ut som du gör nu! Skönt och mysigt och med en öl i min hand istället :)
    Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram

    SvaraRadera
  3. Myys på i mjukisarna!! Ser ungefär lika ut här..=)
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Tack detsamma! Jag kör samma stil, fast utan rödvinet (men hade velat ha!!!) och utan brallor... :-D (Too much info?)

    SvaraRadera
  5. Så roligt att du kom på det. Det krävs så lite förändring för att man ska bli jätte glad och må sås bra.
    Trevlig fredags kväll

    SvaraRadera
  6. Gokväll:-)
    Ser helt underbart skönt ut där i soffhörnet! Gjorde ett litet tillägg, så nu finns receptet på bloggen. Bara att baka och njuta, lite wienerbrödslika!
    Hoppas du får en härlig helg, med friska barn och utan oro för mamma, kram Emma!

    SvaraRadera
  7. Du är verkligen värd ett glas rött!!!
    Många Kramar!
    Från en bloggläsare!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!