tisdag 22 februari 2011

Big brother....

Uscha jag måste erkänna något... Vet inte om jag vågar, men jag gör det ändå. Jag kollar på big brother.... Jag skäms verkligen för att erkänna att jag kollar på sån där skit, för de är verkligen sååå himla pinsamt. Sitter med kudden över ansiktet och skäms åt dom. Fattar dom inte att de kommer att ha ett liv efter big brother? Nu har de ännu inte hänt så många pinsamheter, men förmodligen kommer det snart att ske....
Jag väntar bara på att transexuella Vanessa ska berätta för den killen som är förtjust i henne att hon just är transexuell och har bytt kön... Ja ni hör, hur pinsamt kommer inte de bli??;-)

Nå nu har jag erkänt, så nu får ni erkänna!! Kollar ni på skiten eller är ni "vuxna" nog att inte titta på big brother?;-)

6 kommentarer:

  1. Kära Karolin, jag ser det också haha
    Har till och med betalt 199 kr för dygnet runt ;-)
    Tycker att det är lite underhållande faktiskt. Pinsamt, skrattretande, irriterande men jag dras ändå till det.

    Ha en fin dag söta du!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Jag kollar också, funderar till och med på att köpa 24/7 man blir liksom beronde av det. sist det sändes så kollade både min mamma och mina svärföräldrar så man blir nog aldrig "vuxen" :-)

    SvaraRadera
  3. Jag får erkänna att jag också tittar, känns jobbigt dock en dag som denna när jag är så trött att jag "måste" hålla mig vaken till klockan 23.00...men jag får väll kolla upp om det går någon repris under lämplig tid i morgon. (vill ju inte att barnen ska se det)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hihi :) Modigt av dig att avslöja dig så här ;)
    Jag kollade BB de allra första säsongerna. Men har inte följt de sedan dess, och det kommer tyvärr inte hända denna gången heller.

    SV: Det finns bilder på frillan lite längre ner i min blogg ;)

    Kram ♥

    SvaraRadera
  5. Okej, jag erkänner också... ;)

    SvaraRadera
  6. Ska villigt erkänna att jag har tittat på MÅNGA avsnitt under de första säsongerna men tittar inte nu och skulle faktiskt aldrig få för mig att göra det heller. Vårt år utan TV fick mig att inse att jag inte behöver slötitta och numer tittar jag bara på det jag verkligen vill se - låter kanske lite präktigt.... önskar att jag alltid gjorde nåt produktivt istället men tyvärr är så inte fallet!!

    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!