söndag 1 maj 2011

Askim!

Igår hade vi en heldag på 40-års kalaset i Askim! Mycket trevligt med god mat, god dryck och gott sällskap! De var denna snygging som fyllde hela 40 år igår! I mitt tycke och smak tycker jag inte att hon ser ut en dag äldre än 25!;-) Önskar oxå jag ser lika fräsch och fin ut den dagen jag fyller 40!

Vi satt ute i deras underbara trädgård hela dagen! Hela tomten är full av underbara äppelträd och just nu var de i full gång och skulle blomma! För mej som älskar äppelblommor så kändes det som att vara i paradiset!;-)

Många söta blommor stod och blommade. Allt var liksom lite mer före än vad det är här hemma. Konstigt att de kan skilja sig så mycket... Det är nog det underbara havet som gör`t! Havet kunde man se från deras hus och jag var inte alls avis, bara en gnutta;-)



Som alltid när vi träffas i vår släkt på alla håll och kanter så är det bara en massa killar. Bara en tjej som har födds under alla dessa år som kusinbarn och syskonbarn, resten är grabbar;-)

Men kul hade alla grabbarna igår! De lektes hej vilt och att få leka i båten var nog det roligaste där fantasin fick skena iväg!;-)


Den här lille gossen har ett humör utan dess like... Han var konstant tjinkig hela dagen igår och inget var bra, han var bara förbannad och frustrerad.. Tror att han känner att han liksom blir frustrerad bara därför att han inte kan gå...


Vädret var verkligen sååå underbart igår! Perfekt för ett utomhus kalas! Här kickades de lite fotboll, även pappaorna måste aktiveras;-)


Tina och jag poserar;-) De skiljer 9 år mellan oss och vi har ofta hört hur lika vi är varandra, senast igår faktiskt!;-) Jag är hennes kusinbarn, alltså min mamma och Tina är kussar! Just på detta kort kanske vi inte är så lika. Kanske kan det bero på att jag visar mina 17 dubbelhakor och putar med magen, men det bjuder jag på.:-) *fniss*


Tuuusen tack för ett mycket trevligt kalas igår Tina!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!