söndag 22 maj 2011

Shopping!

Rastlös som jag är så kunde jag givetvis inte bara sitta här hemma själv;-) Nej jag hoppade (läs pinade) i mina skor och drog till Jönköping! Fatta att få shoppa helt ensam och bara gå och dra i affärena, klämma och känna på allt! Det är ju helt fantastiskt! Synd bara att mina jäkla fötter och ryggen värkte så jag höll på att dö, kanske var de lika bra det för plånboken. Annars hade nog risken varit att jag kommit hem med ännu mera påsar;-)
Jag kunde prova och köpa sånt som man liksom inte kan göra när barnen är med. Jag köpte bh:ar!!! Kan ju säga att de inte var igår jag gjorde det, nä snarare så där 3 år sedan...
Det var mycket presenter som köptes in.... Vi har ju en liten kille som fyller 3 år om en vecka och på önskelistan står :BAMSE grejer! Tack gode gud att Lindex har så mycket bamse kläder just nu;-)!
Köpte även små, små bebiskläder... Nej då de är inte jag som har en bebbe i magen (hade gärna önskat det;-)) Nej utan en kompis har fått en liten söt son som jag hoppas på att få komma och snusa på lite snart;-)
Nu väntar jag på att mina grabbar ska komma hem, lääääängtar såååå mycket efter dem!

3 kommentarer:

  1. Ja det är härligt när man får ett par timmar på stan för sig själv! Visar du sen vad du köpt? Kram

    SvaraRadera
  2. Smulan: Ha ha klart att dom kommer att visas;-)
    Kram K

    SvaraRadera
  3. Oj så shoppingsugen jag blev när jag såg dina kassar!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!