söndag 22 maj 2011

Aj aj aj....

Mina fötter värker, det känns som om jag minst hade sprungit göteborgsvarvet gånger 2... Stora blåsor under fötterna och det känns som om det är blåmärken oxå... Är inte van vid att stå och gå så mycket, speciellt inte i ett par arbets skor med stålhetta som dessutom är ett nummer för litet... Mina fötter har tydligen växt under dessa 3 år sedan sist jag hade dem.. (Man brukar ju få större fötter när man får barn och jag har fått 2 barn under dessa 3 åren och fötterna har verkligen växt. Tur kanske att man inte ska ha mera barn för annars hade dom kanske växt till skonummer 45;-))
Jag har åkt på en förkylning från helvetet, halsen känns helt igentäppt och känner mej en aning frysen... Ryggen ska vi inte ens prata om... Jösses va stark jag kommer vara om så där ett år som jag konkar dessa metallbitar;-)
Så nu ska jag sluta klaga på min onda kropp och gå och proppa i mej mängder med c vitaminer, för sjuk nu de får jag absolut inte bli....
Gött nu har jag gjort min "arbetsvecka" när ni har eran framför er;-) *fniss*

6 kommentarer:

  1. Låter som du slitit hårt, va rädd om dej!

    SvaraRadera
  2. Njut av vila i kväll, det är du förtjänt av!! Hade aldrig klarat ett jobb där jag inte fick sitta....

    SvaraRadera
  3. Oj det låter som du haft en tuff "arbetsvecka" men sååå underbart skönt att du gjort ditt för denna vecka. Duktig du är!! Krya på dig min vän!!! Kram kram

    SvaraRadera
  4. Härligt att känna att man lever (?)
    Ta hand om dig! :-)

    SvaraRadera
  5. Det där med fötterna känner jag igen. Efter fyra graviditeter har fötterna vuxit en storlek. Inte jättemycket men tillräckligt för att inga gamla skor passar.

    SvaraRadera
  6. Vart har du fått jobb? har en syster i Hillerstorp nämligen :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!