måndag 30 maj 2011

Super Charlie!


Vi har fått en ny favorit bland böckerna och kvälls läsningen har blivit så rolig! Alfred fick nämligen Super Charlie när han fyllde år. Boken är helt underbar och för varje blad som man vänder så blir det mer och mer spännande! Boken har mycket text och har helt underbara bilder. Även Alfred som har grymt mycket myror i HELA kroppen, ligger stilla som ett ljus och lyssnar med spända öron;-)!
Älskar man Camilla Läckbergs vuxenböcker som jag gör, så älskar man även denna!

Kan man bli mycket tröttare än när man ligger och söver barnen? Nej de kan man inte. Man liksom borrar in sitt ansikte i deras små hår och så känner man hur deras kroppar bli tröttare och tröttare och likaså jag;-)
Läser ni för era barn på kvällarna?
Det gör vi ofta här hemma och då ligger vi så klart i våran stora sköna säng och låter sedan barnen somna där! *mysigt*

8 kommentarer:

  1. Naa, så sött. Det var längesen jag låg och läste sagor, saknar det. Fast det värsta var att jag alltid somnade före barnen.

    SvaraRadera
  2. Åh va mysigt ni har det !!
    Jag älskar camillas böcker så den där kanske borde köpas och sparas tills Viggo är gammal nog :) Ha en mysig kväll ! kramar

    SvaraRadera
  3. Kände på mig att den skulle vara läsvärd;-))
    Puss/mamsen

    SvaraRadera
  4. Jag läser varje kväll som oftast om inte det blir supersent en fredagkväll eller om de inte har skött sig en dag!

    SvaraRadera
  5. Japp vi läser varje kväll! =)

    Tack för tipset, den ska vi önska oss!
    Kram M

    SvaraRadera
  6. Härligt att det är fler som låter sina barn somna i föräldrarnas säng. Här har vi tidigare läst för barnen, men nu har sonen kommit igång med att läsa så nu är det han som läser för oss och lillasyster. Ibland blir det att vi avslutar med att läsa.
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  7. Ser supermysigt ut =D, vi har alltid läst för våra barn. Det blir ett bra avslut på dagen, särskilt om det varit en dag med mycket irritation (som det ibland blir tyvärr).
    Sen visar oxå studier över läsning att de som läser mycket och pratar mycket med sina barn har minst 3 gånger så stort ordförråd än barn som inte får detta!!! Så fortsätt å läs, det ger dina barn ett försprång ;-)
    Kram Emma M

    SvaraRadera
  8. Jag visste inte ens att Camilla Läckberg skrev barnböcker. Det måste jag kolla upp nästa gång jag är i Sverige... när det nu blir av.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!