onsdag 4 maj 2011

En underbar doft!

Jag skulle kunna bosätta mej tvättstugan just nu! Ja självklart inte för att behöva ta tag i tvätten, nej utan bara för den underbara doftens skull! Har vågat mej på att köpa en annan sorts sköljmedel denna gången och jag är tokkär! De står på flaskan: Väcker dina sinnen hela dagen! Jo jag tackar ja!
Så till er som ännu inte provat på detta underbara sköljmedel kan jag bara säga: Spring och köp med en gång, jag lovar er att ni oxå kommer att vilja bosätta i er tvättstuga sen;-)!
Bara namnet på sköljmedlet säger ju allt; PASSION!

7 kommentarer:

  1. Tack för tipset, denna har jag inte sett till på hyllan i min butik ännu men jag ska hålla utkik! Alla sätt att få tvätten roligare är bra, eller iaf att får det mer trevligt i tvättsugan : )

    SvaraRadera
  2. Modig du är som vågar dig på att byta sköljmedel. Det gör inte jag kan jag säga :)

    SvaraRadera
  3. Om det räcker att stå i tvättstugan för doftens skull ;-) Då ska jag kila iväg och köpa den direkt!!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Oh ska testa detta!!

    SV: Ja jag blir helt bländad av de vita skorna som står bredvid mig på bordet :) Jag ogillar verkligen att gå ut med helt nya vita skor...

    Kram ♥

    SvaraRadera
  5. mmmm den luktar såå gott, den lila i samma märke luktar också gott. KRAM Maria H.

    SvaraRadera
  6. Jag hittade också det här sköljmedlet för en stund sedan, och jag tillåter inget annat nu. Det är helt underbar doft och jag kan stå och lukta på tvätten länge. Barnen vill att jag ska flytta in tvättställningarna i deras rum, för det luktar så gott :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!