måndag 2 maj 2011

Bad day....

Jo det är precis så här jag känner mej... Letar som en tok efter mitt glada och positiva jag, men de har stuckit och gömt sig. Förmodligen alldels för rädd för mej;-)
Min inspiration till allt har liksom försvunnit, de försvann inatt trotts att jag sovit som en stock hela natten... Hade tänk göra så mycket idag. Ja mycket måste göras även om inte inspirationen finnes... Jo kanske jag hittar den om jag nu tar tag i saker och ting istället för att sitta här och tycka synd om mej själv... Skyller allt på vädret. Ja för det får man... Solen bara luras hela tiden. Himlen var knallbå och solen strålade allt vad den kunde på morgonen när jag lämnade barnen på dagis. Men nu försvann den bara för att jag hade tänk att sitta där och njuta lite:-(
Om jag nu går och lägger mej ett slag så kanske jag somnar en micro sekund. Då kanske jag vaknar och har ett glatt humör igen och vaknar upp på rätt sida?! Ja det får jag nog prova med;-)!

7 kommentarer:

  1. Hoppas att en powernap hjälper för att vända dagen och humöret! Jag måste erkänna att jag kunde inte låta bli att le när jag såg din bild - den är fantastiskt och stämmer verkligen under uttrycket "En bild säger mer än 1000 ord". :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Önskar jag kunde skicka över lite positiva vibbar men tyvärr...dom lyser med sin frånvaro här också idag...! Hoppas du fick en powernap, själv tänker jag TOK-SOVA nu när jag lagt Ellen. =)
    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Äh, man kan inte vara på topp varje vecka ;)

    SvaraRadera
  4. mikrosömn kanske jag oxå ska testa, humöret är långt nere idag =(

    SvaraRadera
  5. Jag har just vaknat efter en liten nap själv och känner mig tröttare än någonsin. Orkar inte ens ta mig till toa fast det känns som jag ska sprängas!

    SvaraRadera
  6. Vad kul att du tittade in hos mig. Vissa dagar bara är sådana men som tur är brukar de gå över

    SvaraRadera
  7. Det skadar ju inte att pröva i alla fall.. :-)

    Hoppas du kommer "i fas" senare idag!

    Kram V

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!