söndag 15 maj 2011

Dagens tistel: Till alla snackiga människor...

Jag försöker inte lägga energi på små saker, men ibland går det liksom inte att helt skita i det. Saker som gör mej upprörd är när folk går och snackar, ja eller vet en massa saker om en själv som man inte hade en aning om...
Jag minns när jag flyttade hit -99, det var inte många själar som jag kände. Men alla visste precis vem jag var, liksom alla känner grisen grisen känner ingen....

Jaha och där snöade jag in på något annat som vanligt... Nej det jag ville komma till är att jag är vansinigt irriterad på folk som vet en massa... I fredags klockan 12:30 träffade jag min nyblivna arbetsgivare. Jag skulle då bestämma om och hur jag ville och skulle ta jobbet! 2 timmar senare träffar jag en kompis, kompis, kompis i affären och säger: -Grattis jag hörde att du hade fått jobb! Okej, hur i helskotta kan hon ha fått reda på detta? För det första känner jag knappt denna människa och för det andra hur kunde hon veta att jag tagit jobbet? Jag själv visste ju knappt om jag skulle ta det eller ej, men det visste minsann denna människa. Hur kan folk veta så mycket innan man själv vet?
Okej jag är inte heller guds bästa barn och snackar oxå en massa dynga, svallrar och går på. Men jag försöker att hålla igen lite. Vill jag skvallra så gör jag det till mina allra närmsta och då vet jag att inte skvallret går vidare och ja jag snackar skit men då är det för att dessa människor förtjänar det;-)!

Jag berättade för er här på bloggen igår och på fejjan om mitt nya jobb, så denna människa måste ha sett in i framtiden;-)
Jag undrar just hur många som sitter hemma i sina stugor och som gottar sig åt hemsketer och skvaller som folk råkar ut för? Blä för dom... Ger dom en dagens tistel!
Tack för mej, hej!

5 kommentarer:

  1. Jadu, skvallertackor finns det överallt!

    SvaraRadera
  2. toppen bra inlägg, håller med dig!

    SvaraRadera
  3. Bra skrivet! Huvet på spiken där, tycker jag ;)
    Tänk, jag skulle inte göra annat än dela ut tistlar.. Haha!

    KRAM på dej och STORT grattis till jobbet!!

    SvaraRadera
  4. kan ju vara arbetsgivaren som berättat....det va ju iaf snällt skvaller o ett grattis :)

    SvaraRadera
  5. Jo det är spännande det där,jag har själv fått höra häpnandsväckande saker om mej själv genom åren fast nu bryr jag mej inte längre då det viktiga är att jag å mina närmaste vet sanningen å man kan ju vända på det å ta det som en komplimang att folk vill lägga energi att prata om en ;) sen säger jag som du att ingen går med ryggen fri för visst blir samtal med vänner skitsnack ibland & det är ju inte bättre det...kram,Kate.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!