torsdag 26 maj 2011

sömnapné?

Förlåt att jag tjatar så mycket om min trötthet... Men den håller på att knäcka mej just nu... Jag orkar knappt kliva upp ur sängen på morgonen, men när jag väl ha gjort det, skickat iväg barnen till förskolan så somnar jag igen och sover minst 1-1½ timme. Är fortfarande supertrött och inget hjälper, tro mej:-(
Jag ska åka och handla, men till och med det fasar jag för, just därför att jag är så sablans trött. Sviterna från helgen borde ju ha lagt sig nu så mycket som jag har sovit igen. Måhända jag kanske har järnbrist? Ska köpa mej en flaska blutsaft och hälla i mej.
Eller så kanske jag har fått sömnapné, sviter från svin influensasprutan som jag tog -09? För visst blev man så här och somnade överallt? Men de kunde bara drabba barn va? Fast just i detta fallet kanske jag räknas in som barn;-)
Jag har nog aldrig i hela mitt liv känt mej så här trött, inte ens när jag var gravid och kunde somna lite här och var...;-)
Nej jag får nog spåna vidare vad min trötthet beror på... Har ni några förslag?;-)

5 kommentarer:

  1. Jag är också oootroligt trött just nu... Jag tror det är våren, man vill så mycket liksom och så väntar man bara på den riktiga sommaren...
    Jag kan som nu, inte sitta still överhuvudtaget. Hittar på massor av saker att göra och det går i hundranittio bara för att sätter jag mig, så somnar jag... Kanske också borde kolla om det hjälper med mer järn, ska sätta i mig en skål med jordgubbar nu och hoppas på att det hjälper till!! =)

    Kraaaaam från mej som dumma blogger fortfarande mobbar....:(
    (retromary)

    SvaraRadera
  2. Under denna eländiga pollensäsong är jag alltid helt utslagen. Känner mig så som du förklarar, när jag vaknar efter fler timmars sömn skulle jag kunna somna om och sova tio till. Är du redan pollenallergiker eller kan du kanske vara det? Jag ska absolut testa järntillskott om det kan hjälpa mot tröttheten!=)

    Sömnapné är väl andningsstillestånd eller svårigheter att syresätta blodet när man sover, du menar kanske narkolepsi =)

    SvaraRadera
  3. Jag trordet är för att du jobbade nattetid i helgen,kan ta jättelång tid att sluta känna sej trött då innan man vant sej,jag brukar känna så när jag varit ledig länge & går på natten igen MEN det blir bättre :)) /kram,Kate.

    SvaraRadera
  4. Blutsaft. Jag har aldrig provat men är också så himla trött alltid så jag funderar skarpt på det!

    SvaraRadera
  5. Jag tror det är en kombination av nytt jobb & vårtrötthet, det lättar snart ska du se! Jag provar själv noni juice men blutsaft e ju en klassiker:) va fin du e på alla bilder! Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!