söndag 8 maj 2011

Laddat kärleksbatterina!

Gårdagen var helt fantastisk på alla sätt och vis! Vi började dagen med att gå på byns marknad och för att sedan gå hem till oss med fina vänner och äta sill och ny potatis (läs importerad ny potatis;-))
Sedan hade vi ordnat barnvakt och så tog jag och Jonas tåget in till stan, bara han och jag! Helt fantastiskt lyxigt att bara få vara Karolin och Jonas för en kväll och inte bara mamma och pappa! Vi satt ute i den underbara solen och drack ett glas gott, styrde sedan mot restaurangerna på piren!

Där intogs en smaskig förrätt och en underbart god fiskplanka till varmrätt! Och att bara få sitta ner och äta utan att behöva springa upp och ner för att torka någon i rumpan eller mata någon är sååå lyxigt!


Vackra Jönköping igår kvälls, utsikten från vårt bord! Hade kunnat suttit där länge om inte vi hade varit sånt pensionärs par;-) Vid 21:30 gäspade vi gått och tog bussen hem igen vid 22;-) Efter klockan 00 låg pensionärerna Karolin och Jonas och sov gott i sina sängar;-) Har sovit som en prinsessa hela natten och runt 9:30 kom våra älskade barn hem igen imorse och nu är det full rulle igen;-) Men nu har vi iallafall laddad kärleksbatterina och har lovat oss själva att göra detta snart igen, bara han och jag!;-)

(Hade ju mina drömmar att min käre sambo skulle lägga sig på knä och fria kvällen till ära.... Men icke då. Han kanske väntar tills på onsdag när vi firar 10 år tillsammans;-) Hoppas kan man ju alltid;-))

6 kommentarer:

  1. Låter som en underbar kväll :)

    SvaraRadera
  2. Låter som en härlig kväll ni fick =)
    Bor du i jönköping? Har en syster som bor i Huskvarna. Så det händer att vi åker o hälsar på henne ibland. Stasparken brukar vara ett givet ställe o besöka varje år!! Ha en bra söndag!!! Kram

    SvaraRadera
  3. Mysig kvall! Haller tummarna for onsdag da... :0)

    Kram

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig lväll !
    Det är nyttigt att ladda kärleksbatterierna ;-)

    SvaraRadera
  5. Men guuud så mysigt!!
    Ser helt underbart ut!!
    Kram på dig!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!