tisdag 31 augusti 2010

Sömn och feber....

Tror ni John Blund dök upp igår med den efterlängtade första klass biljetten som han lovade mej? Nej det gjorde han inte och jag kommer ALDRIG mer att lita på honom. Skit gubbe:-( Så istället fick jag ligga och vrida och vända på mej in på små timmarna (inatt igen)... Jag blir allvarligt tokig snart. Vad är det för fel när jag inte kan sova? Borde ju vara ganska trött med tanke på att jag går upp vid sju på morgonen och är ibland uppe ett par gånger per natt för att något av barnen vaknat... Vad ska jag göra för att bli trött?? Jag menar jag är ju inte direkt stilla på dagarna. Far runt hela dagarna i ända och är glad att jag får sitta på rumpan en liten stund per dag;-)
Någon med ett bra sömn tips? Önskar ett omgående!!!

Idag är barnen hemma från dagis. Det gick en vecka sedan kom sjukdomar och knackade på dörren här... Alfred kom ner inatt och var varm som en kamin. Imorse hade han "bara" 38 grader. Men bara feber och väldigt dålig.. Han ligger helt stilla och tittar på tv, däremellan kryper han upp i mitt knä och bara sitter. Inte likt honom... Hoppas att det "bara" kommer att vara denna febern och att den snart går lika bort fort över som den kom!

Det blir nog ändå en tur i vagnen i detta härliga höstväder som vi har. Utanför fönstret lyser solen så härlig med alla sina strålar, så det får vi inte missa.... Måste passa på att få i oss lite D- vitaminer inför den kommande vintern!

1 kommentar:

  1. jag kan ha svårt att sova och det just för att man är övertrött ochg uppe i varv men jag tycker det hjälper att ligga på spikmatta i sängen en stund innan man somnar.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!