torsdag 26 augusti 2010

En kaos fylld morgon.....

Varje morgon är den andre lik... Det spelar ingen roll när vi än går upp på morgonen för att gå till dagis så är vi ute i sista minut och det är en massa tjafs och bråk mellan mej och barnen... Idag var vi i någorlunda tid. Alla barnen var påklädda när Fabian bajsat ner sig. In igen och byta... Kommer ut i hallen igen och då har Alfred tagit av sig sina ytterkläder igen samtidigt som Douglas står ute och tjurar över nått som förmodligen gått fel.... Måste aggera snabbt och hade helst velat klona upp mej till tre Karolin mammor.... Nästan i tid idag, bara 5 minuter för sent....;-)
Idag kunde äntligen Douglas cykla igen utan att han behövde vara rädd för att syrenen skulle bli blöt... Kolla in vad ungen har växt....Och kolla in hans STORA skor. Från att ha str 29 och hoppat över 30, så har han str 31 helt plötsligt. Snart har ju ungen lika stora fötter som mej;-)
Nu blir det städ.... Har egentligen ingen lust alls med det idag. Känner att jag hellre hade suttit och pysslat med något roligt. MEN tyvärr skriker all tvätt och städ på mej så jag måste nog kila nu...:-( Ska nog säga upp den där INGA som inget gör här hemma. Hon tillför inget längre, lat och uppkäftig är vad hon är;-)

1 kommentar:

  1. Morgnar med jobb och barn som ska på varsitt håll är smått tröttande allt som oftast. När vi är sex i familjen är dte kaos vid ytterdörren fem dagar i veckan. Inte konstigt att komma till jobbet ibland känns som rena himmelriket vad gäller tyst och lugnt... Ha en fin torsdag.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!