torsdag 19 augusti 2010

Den tänkande Douglas!

Ville bara börja med att fråga er som kommenterat på mitt förra inlägg om ni är fulla? Ni tycker jag ser spinkig ut...;-) Ja kanske i jämförelse hur jag såg ut som gravid så... Men jag tackar och bockar och suger åt mej av varje fin kommentar jag får av er!!!

Min stora prins har så mycket funderingar i sitt huvud. Han är en tänkare på hög nivå, och utan att skryta hur mycket som helst så tror jag att han kommer bli något stort tex läkare, forskare eller ja vad vet jag... Han kan även prata, MYCKET.... Och han har ett väldigt stort bra ordförråd för att bara vara 5 år gammal! Så nu har jag skrutit lite om min försfödde son, vilket kändes VÄLDIGT bra!)
MEN han har även kommit in i ännu ett förstadium till tonåren.... Hans humör kan slå om på rekord tid, dörrar som slår och det värsta... Han har börjat svära.... Han vet att han absolut inte får svära, men hör väl tyvärr sina föräldrar göra det (läs mamma...) ofta vilket är en väldigt ful ovana som jag har. Så klart att han tar efter det och säger sånt när han blir arg....

Så nu har vi sagt att varje gång han blir så där arg och de kommer såna där fula ord ur hans mun så ska vi göra ett kryss på ett papper. Blir det tio kryss så blir det ett "straff", som tex att han inte får titta på tv, spela tv spel eller spela dator.... Kan man göra så?? Jag vet inte, men det känns som om han fattar innebörden med det hela. Han är verkligen livrädd att få de där kryssen nu!

Idag när vi satt och åt sa han plötsligt: Mamma jag vill dö. Mitt hjärta stannade och jag frågade honom VARFÖR? Då sa han bara för att han längtade så mycket efter sin farfar som bor i himlen och som han aldrig har fått träffat. Så dog han nu så skulle de ju få träffas.... Men sen i andra andetaget så sa han att han inte ville dö förens han blev jätte gammal... Han har så mycket tankar min älskade unge!

1 kommentar:

  1. spinkig håller jag inte med om, men jag tycker du ser jävla fin ut för att ha fött tre barn! jag har bara fött ett och tycker jag ser "värre" ut eller vad man ska säga. du är en snygging karro, bara att inse!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!