söndag 8 augusti 2010

Ett oförglömligt bröllop!!!♥


Vilket fantastiskt roligt bröllop vi var på igår, det roligaste jag någonsin har varit på!! Bruden stålade och var så vacker!!!Mina tårarna rullade ner för mina kinder under hela akten. När de sedan gick ut för altargången började den traditionella ut marschen, men det övergick i en fräck musik och brudparet dansade sig ut från kyrkan, så jäkla skoj!!!
Festen var helt suverän och tiden bara sprang iväg. När vi gick hem klockan tre så spelade bandet fortfarande och bruden rockade loss för fullt på dansgolvet!
Vi fick den stora äran att bjuda Herr och Fru Kursten på bad och middag i november månad, vilket vi ser fram imot väldigt mycket!!
Alla tre barnen sov borta så jag kunde ta mej ett och annat glas, så jag dansad hela kvällen lååång och jag njöt av varje klunk vin som rann ner i min strupe;-). Så inatt/imorse var jag tvungen att pumpade ur för då höll mina bröst på att sprängas.... Det syns nästan på denna bilden hur spränga dem är;-)
Nu är alla tre guldklimpar hemma och vi ska bara mysa hela dagen. Och jag ska givetvis drömma mig bort och hoppas på att det är jag som gifter mej nästa gång!!!;-)
TUSEN TACK MÅRTEN OCH EMMA FÖR ATT VI FICK VARA MED PÅ ER STORA DAG!!!!♥

2 kommentarer:

  1. Gud vad fin du var/är!!

    Skönt o höra att du hade det skoj med :)
    Gjort om fint här inne med ser jag!

    KRamar!!

    SvaraRadera
  2. Haha jag ser ut som om jag är helt chockad...där i bakgrunden

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!