söndag 29 augusti 2010

Härliga söndag!!

Vilken härlig söndag vi har haft! Började förmiddagen med kalas hos den minsta 2- åringen i vårt mamma gäng!Jag är så glad att jag har mina mammor och väldigt glad att vi ännu håller ihop trotts att de flesta har börjat att jobba. En del av mammorna börjar åter gå hemma med sina små ny tillskott, och ingen är gladare än jag för det!!

De små busarna lekte och vände nog upp ner på hela huset. Här på bilden står Alfred och hans kompis Wilmer i Hildas fina klackskor!! Klart killar kan ha klackskor oxå!!;-)

Sedan var det dax för nästa ställe, Me & I party! Dessutom fick jag åka helt själv, rena lyxen att bara få sitta ner och prata med andra vuxna;-) Mycket snygga kläder hade de och hade min plånbok varit tjockare så hade jag köpt massor. Idag blev det en tröja till Douglas, vilket jag tror att han kommer att älska!!

Hem och lagade mat och bjussade bästa vännerna på kvällsmat! Tyckte att de kunde få lite mat och kärlek efter en stressig helg och en mycket jobbig vecka!! Så nu sitter jag här och pustar ut i soffan med Douglas mysande tätt intill mej tittandes på mamma Mu och kråkan!!

1 kommentar:

  1. Tack för maten och kärleken ;) That's what friends are for!!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!