söndag 1 augusti 2010

Robyn!!!

Har ni hört Robyns nya låt dancing on my own? Den är så jävla bra! Ni som missat den helt måste genast lyssna på den så kommer ni absolut ha en sommar favorit!!
Robyn, Robyn, Robyn... Vet ni när hon slog igenom på 90-talet någon gång var jag fjotis och hon lika så... Men det jag skulle komma var till att hon skulle uppträda på parken i Malung. Mina kompisar och jag hade planerat att bua ut henne, kasta tomater och skrika fula ord till henne.... Vilka jävla ideér, att betala in sig flera hundra och göra hennes konser till ett rent helvet... Ja men sen kom den där kvällen. Vi laddade som fan och drack massor av alkohol. Lyckligtvis blev jag allt för full och tog en taxi hem och däckade... Dagen efter fick jag höra att de utfört alla dessa hemska grejer på henne. Idag skäms jag över hur vi betedde oss.... I aftonbladet flera år senare fick jag läsa att hon hatade Malung och det var de värsta stället hon någonsin varit på...

Idag tycker jag hon är superbra, tyckte nog även det när jag var yngre oxå men vågade nog inte riktigt erkänna det... Vi tonårs tjejer var nog helt enkelt väldigt avundsjuka på henne så det var nog därför vi betedde oss så.....

4 kommentarer:

  1. den spelningen minns jag.. förfestade vi ihop kanske? jag stod med när emma och dom buade ut henne totlt men vågade inte göra nåt själv vilket jag är glad för idag. :)

    SvaraRadera
  2. Robyn är helt klart BÄST! Å shit minns oxå tomatkastningen! Galet!

    SvaraRadera
  3. Jag minns den där konserten oxå, galet.
    Den låten är galet bra:)
    Gooood Kyckling Gratängen ser ut.
    Kramar Maria

    SvaraRadera
  4. Visst är Robyn grym :) mysig blogg du hade förresten, har själv en liten grabb som är ungefär lika gammal som din yngsta :)
    Kramar

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!