lördag 28 augusti 2010

Hur är det möjligt??

Kom att tänka på en sak. När jag var på IKEA sist köpta jag några toaborstar och när jag plockade fram en häromdagen så slog det mej hur billiga de egentligen var. Jag gav 4 kronor stycket... Hur är det ens möjligt att tillverka dem så billigt med allt material, arbete, frakt med mera??? De måste ju förlora på att sälja dem? Gör de så på IKEA bara för att vi ska köpa mer av något annat och där av tjäna på det eller? Hur kan det vara sååå billigt?


Denna lilla läckerhet kostar dock inte 4 kronor. Summan på den ligger på ca 1800 spänn... Lite skillnad;-)

1 kommentar:

  1. Just nu söker vi med ljus och lykta efter vissa målgrupper till ett par av höstens kampanjer, och hoppas på att du som bloggare inom föräldrar/barn-segmentet vill hjälpa oss genom att rekrytera via din blogg!
    De kampanjer vi behöver fler Buzzadorer till är följande:

    - En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

    - En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare dina bloggläsare registrerar sig som Buzzadorer desto större är chansen att de blir inbjudna till denna kampanj.


    Rekrytera fem - få presentkort!
    Berätta om Buzzador på din blogg, och uppmuntra dina läsare i just dessa målgrupper att registrera sig så snart som möjligt. Se till att de registrerar sig via denna länk: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=linneaea, så syns det att det är du som bjudit in dem. Annars är det viktigt att de anger ditt Buzzadornamn (står överst i detta mail).

    mvh www.lanjas.blogg.se

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!