måndag 9 augusti 2010

En vänlig själ!!!

Idag åkte jag, Alfred och Fabian och skulle handla lite mat. Svettigt värre kan jag lova.... När den ene börjar sköta sig i affären så börjar den andre. Alfred skötte sig exemplariskt idag, en stor stjärna till honom som alltid brukar balla ur och spotta och fräsa så svetten rinner på hans stackars mamma. Men idag var det alltså Fabians tur att få mamma att svettas floder. Han började så smått gny när maten slängdes ner i vagnen, sedan kom vrålen som ekade i hela affären när jag stod och skulle betala. Bandet var fullt av varor som skulle packas ner i kassar, samtidigt som jag skulle hålla koll på Alfred så att han inte sprang ut och så med en hysterisk skrikande bebis på armen.... Är ju ganska van vid att göra det mesta med en hand. Men när kön efter mej börjat växa och allt jag känner att jag inte vet hur jag ska göra, då kommer det en fantastisk människa och erbjuder mej hjälp. En vänlig röst fråga om hon kan hjälpa mej med barnet eller packningen av varorna. Jag ger snabbt ifrån mej Fabian och kör ett rejs för att få ner varorna i påsen. Vilka fantasiska människor det finns som kan ge en hjälpande hand i en stressad situation som jag just var i. Det finns faktiskt (tyvärr) inte många av den sortens människor...

Genomsvett satte jag mig i bilen och körde hemåt med en helt plötsligt mycket nöjd Fabian.... Skit unge;-)

4 kommentarer:

  1. guuuud vilken pärs! en gång på willys satt nemo i vagnen när jag la varorna på bandet. när jag la upp ett sexpack folköl så gick förpackningen sönder, en öl går sönder och sprutar ut på allt och aLLA. nemo bliev rädd och började gråta, allt vra blött och kassörskan hade kastat sig ner bakom rulbandet. hur mycket dog jag tror du?

    SvaraRadera
  2. Jag råkar veta vem denna underbara människa är!
    =)

    SvaraRadera
  3. Skrikiga älsklingsungar. Det är då vi behöver vänliga medmänniskor!
    Gud, jag blir svettig bara av att läsa :)

    SvaraRadera
  4. Wow. Nej det är inte så vanligt tror jag, att folk erbjuder sig att hjälpa till sådär. Då är det bra att man "vågar" ta emot hjälpen också. Coolt! Tummen upp för det : )

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!