söndag 22 januari 2012

Såinihelvetegodissugen.nu och bananglass....

Idag har sockersuget varit STORT och speciellt nu ikväll... De enda som har funnits i mina tankar nu ikväll har varit chips, lösgodis, ostbågar, läsk och vin! Men nepp jag har stått imot och inget av de har åkt in i min mun, men det har varit nära mååånga gånger under kvällen, de kan jag erkänna... Men varför är suget så stort större just ikväll? Jag har ätit som jag brukar och har inte ätit mer eller mindre av typ kolhydrater...
Just nu sitter jag och tuggar tuggummi för brinnande livet och bokstavligt talat häller i mej bubbelvatten, allt för att döva de där godissuget... Gud va jag hatar att vara sugen på onyttigt skit... Jag blir på sååå grymt dåligt humör och är inte alls rolig att ha att göra med...:/ Stackars Jonas... Fast å andra sidan är de inte så synd om honom... *he*he* Han var sugen på gårdagens chips som står i skafferiet. Han var på väg och hämta dom när jag sa -STOP... Inte en jävla chans att du tar fram dom och sitter här och äter dom framför mej och jag inte får äta några, de är ju för sjutton rena tortyren ju, sa jag.. Så då blev det inga chips för honom heller!
Sa jag att jag är världens bästa PT?;-) Ja jag är jäkligt bra på att vara det, men Jonas är lite besvärlig att ha som klient ibland... Han lyssnar inte alltid på vad jag har att säga...:/ *hmmm* Får nog ta tag med hårdhandskarna snart;-)
Ikväll festade vi iallafall till det efter kvällsmaten och jag gjorde hemmagjord nyttig bananglass!
Den var superdupergod och barnen bad på sina bara knän att jag skulle göra en sats till dem imorgon som mellis!;-) Så ja, då var den allt bra god;-) Perfekt som mellis, efterrätt, fika eller fukost!;-)

Så här gör du:

  1. Skala bananerna och lägg dem i varsin plastpåse i frysen 2 dygn innan beredning. (Mina låg bara ett dygn)
  2. Ta fram bananerna en halvtimme innan tillredning.
  3. Gröp ur fruktköttet ur kiwin, släng i bananen  och kör allt i mixer.
  4. Servera i vackra glas, dekorera med hallon och ät!

4 kommentarer:

  1. De lär jag prova. Du har så många olika knep för dej. Duktig är du oxå på att stå i mot. Bra kämpat.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Känner igen det där! Har varit sjukt sugen på allt! Kanske för att man syndade igår och liksom kickade igång sockersuget igen? Ingen aning. Men jag var sämre än dig. Här blev det en tallrik flingor med hallonfil. Annars hade jag nog börjat gnaga på en av mina armar. Och två armar är rätt bra att ha så... ;)

    Den där glassen du??? *slurp* NU blev jag ju ÄNNU mindre godissugen!! hahaha Ska lätt göras nästa helg ungarna är hemma!

    Ha det fint!

    SvaraRadera
  3. aaa så enkelt & förmodligen mycket gott!
    älskar glass, så detta ska jag testa!
    kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!