tisdag 24 januari 2012

Alla kan!!

Jag blev så inspirerad av Jennifer som bloggade om sin mage igår! (Fast hennes mage är mycket mer vältränad än min... Jag kommer att få leva med min dallriga celluitmage hela livet och som dessutom har en navel som ser ut som ett rövhål... *harkel* Ursäkta språket...;-)) Så jag var tvungen att härma efter henne lite där och lägga upp magbilder på mej, fast de blev visst helkroppsbilder;-)
För 2 år sedan såg jag ut så där som på den högra bilden... Höggravid i v 35 och skulle föda Fabian om bara några veckor... (Väldigt suddig bild jag vet... Hittade ingen annan...) När jag skrev in mej på BB den 22/2 2010 vägde jag, håll i er nu... 105 kilo... Jag har landat på den vikten i slutänden med alla 3 grabbarna...
Med Fabian i magen hade jag bestämt mej från början att jag inte skulle gå upp så mycket. Jag tränade fram till V25 ungefär och rörde på mej i den mån jag orkade! Men alla kroppar är olika och jag är en sån som lägger på mej en massa kilo jag varken vill eller inte... Så ja jag svällde upp rejält och rullade fram mer eller mindre fram;-)
På korten skiljer det minus 35 (!!!) kilo... Nästan som en halv vuxen normal människa... Nepp jag har inte gått ner mer... Jag ligger på mina 70,4 och kroppen vägrar släppa de där 4-5 kilona som är kvar... Ja jag vet att jag är knäpp som stirrar mej blind på de där kilona. Egentligen borde jag skita i dom och fokusera på att göra min kropp snyggare och fittare istället;-) Right?

ALLA kan förändra sina kroppar om man bara vill! Man måste kämpa och göra nått åt de själv, ingen annan gör det åt en.. (Tyvärr för ibland önskade man att man kunde dumpa de "problemet" på någon annan...)
Jag ska fortsätta träna (När jag blir frisk *host*host*) och hoppas på att kunna visa upp min lite mera tränade kropp till sommaren! Hoppas jag klarar det, men det är mitt mål! Och mål är det viktigaste vi har!!! Sätt upp små delmål för dej själv och sen ökar du på dem undan för undan! Så har jag gjort under hösten och det har funkat kanonbra för mej!;-)

26 kommentarer:

  1. Måste säga: JÄVLIGT BRA JOBBAT! Du ska inte bry dig så mycket om kilona, det blir bara "fel" då. Du måste ta hänsyn till din kropp och att du lättare drar på dig extra-kilon. Du har du en bra jämförelse: DIG SJÄLV. 105 Kilo kontra 70 kilo. Det är ju rent ut sagt skitbra!
    Du är dessutom inte ensam om att ha en navel som ser ut som ett rövhål. Överväger starkt att göra något åt det efter graviditeten!
    Keep up the good work! Kram

    SvaraRadera
  2. Tycker du är jättefin i kroppen som du är nu, men har man bestämt sig för en vikt så vill man gärna nå den, jag har samma dilemma... så det är nog bara att lägga till lite mer träning, dra bort lite kolhydrater och fokusera på ännu mer proteiner... det tar tid det där sägs det... vem har tid med sånt?! =) hejja dig för att ha kommit så galet långt (jovisst, du är höggravid på den ena bilden, så en bit kom du ju av födseln, men ändå!). grymt bra jobbat!

    SvaraRadera
  3. Jäklar, du är grym - någon gång ska jag också fixa det, jag ska bara... ;-) Kram!

    SvaraRadera
  4. Du är fantastiskt duktig. Väldigt inspirerande!
    Och på köpet så är du jätte fin!:)
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Hej! Min fina vän Kicki (Frun berättar) tipsade mig om din blogg, (själv är jag rätt ny med blogg och hittar nya bloggar hela tiden) eftersom jag själv har bestämt mig för att 10 kg ska bort till mitt kommande bröllop:) Nu går jag in på din blogg varje dag och blir både superinspirerad och peppad, så tack för att du bjuder på dig själv! Ville bara att du skulle veta det och nu jäklar ska jag klara av att få bort mina extrakilon!:)

    SvaraRadera
  6. Åååh du är så grym blir oxå himla peppad av dig!
    Tack för en alldels helt underbar blogg.

    Kram Maria

    SvaraRadera
  7. Du är GRYM Karro! Å helt fantalitastiskt duktig! Jag peppas och inspireras helt sjukt mycket av dej!
    Å som en annan tjej här ovanför skrev; Man ska bara jämföra sej själv med SEJ SJÄLV! Aldrig någon annan! Du har gjort en helt beundransvärd resa med din kropp och du ska vara stolt, så stolt över dej själv! Å det vet jag att du är :)
    STOR KRAM TILL DEJ!

    SvaraRadera
  8. Vilken inspiration du ger! Du är superduktig och har jättefin kropp! :)

    SvaraRadera
  9. Du är helt fantastisk!! Grymt jobbat!
    P&K
    <3 U
    // Katarina (Tina)

    SvaraRadera
  10. Det e bara att forsätta träna. Jag stannade oxå, på 73.. trampade och trampade.. nu e jag nere på 66kg. (tog 4 månader) Men de sista kg sitter som sten.. men när du minst anar det så e de borta :) Duktiga du! *kramar*

    SvaraRadera
  11. Du är så jäkla fantastiskt snygg!

    SvaraRadera
  12. Otroligt duktig! Och fin!
    Ha du ätit nån spec. diet eller bara lagom av allt?

    SvaraRadera
  13. Duktig du är! Det kan nog gå för alla om man bara fokusera :) Har ju själv tappat 22 kg som mest även om några har hittat tebax men jag vet anledningen och det är bara för mig att ta mig i kragen igen.

    SvaraRadera
  14. Så fin bebismage!
    Ibland kan jag sakna det där.
    Fin mage utan bebis också :-)
    Kramis

    SvaraRadera
  15. Du har gjort en GRYM resa Carro!!! Imponerande.
    Men jag hade hellre sett skillnaden mellan Jan 2011 med Jan 2012. Gravidmage är lite fusk. ;-)

    Och på tal om "mer vältränad" mage. Magen kan vara EXTREMT vältränad, oavsett "daller" eller inte. Har man lös hud är det inte som försvinner med träning (jag vet, tyvärr...)

    Keep up the good work!
    Tycker absolut inte du ska stirra dig blind på de sista kilona, även om jag förstår att det är frustrerande. Det viktiga är att du fortsätter att träna och må bra. :-)

    Kram V

    SvaraRadera
  16. Gud, du är ju snygg även utan kläder! Nä inte avis alls.... syns verkligen att du tränat bort dina kilon och inte bara slutat äta. 105 kg är ju ingen direkt lek, jag var förtvivlad över mina 80 kg som jag vägde nu när Vide föddes, snart 10 kg borta men ändå många kilon kvar.
    Så duktig du är,
    kram j.

    SvaraRadera
  17. Du är så duktig. Bra jobbat! Jag inspireras och peppar väldigt mycket av dig. Jag börjar min egen resa nu, har ca 50kilo och går ner.
    ha en bra onsdag. RAM

    SvaraRadera
  18. Fina Karolin!!
    Vilken kämpe du är! Det är så roligt att följa din resa och du inspirerar verkligen...
    Jag är helt säker på att du fixar resten oxå!
    Kramar

    Linnea D

    SvaraRadera
  19. Hej, hamnade här av en slump då jag såg bilderna på din fantastiska mage. Jag har gått upp fr 70 kg till 101 kg med första barnet och sedan från 64 kg till 103 kg så tro mig jag PRECIS hur det känns och är!!:)
    Har oxå en sån "där" navel, dock har jag fått problem m navelbrock och nu ytterligare brock som sviter efter dessa ENORMA magar!
    -hoppas du slipper det!
    Idag är jag nere på mina stadiga 67 kg vilket känns bra fast allt sitter fel!
    Du är superfin i din kropp och visst borde man sluta fokusera på vikt och få den fit

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lycka till! ( skulle vara med oxå! ;) )

      Radera
  20. Din blogg är heeelt fantastisk!!Är inne varje dag å läser, skrattar å våndas med dig..!! ;-) Det du har gjort under hösten med din kropp är helt otroligt!! Precis som många skriver är du en härlig inspirationskälla i allt du skriver om här! Jag gillar skarpt att du är så ärlig i allt du skriver och att du vill bjuda på vad som händer i ditt och din familjs liv!!! Det är otroligt starkt att "blotta" sig som du gör! (Blotta känns inte som ngt fint ord men jag hoppas du förstår vad jag menar!!) Tack!!!
    //Lindholmskan

    SvaraRadera
  21. Inspirerande inlägg,Jag hoppas att du själv förstår hur jäkla duktig du har varit?!! :)
    små delmål är kanske min grej, små men snabba resultat?:)väl vart att prova! Länkade till ditt inlägg hoppas det är ok ?
    KRAM

    SvaraRadera
  22. Du är GRYM vännen, och med ditt tänk kommer du långt - jag lovar !
    4-5 kg, fine, men inte mer. Du är en riktig "hottie" som du är :)
    Kram finaste !!

    SvaraRadera
  23. Super duktig du är, det är precis som du skriver: ALLA KAN:)) Har oxå själv börjat och det var då sjutton om man inte ska lyckas se "lite" mer bikini vänlig till sommaren;) Vill bara säga oxå att du är skit snygg. Kram Pia

    SvaraRadera
  24. Håller med föregående talare, det räcker snart du är jätte fin!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!