onsdag 18 maj 2011

En omvänd anorektiker...

Jag är en konstig prick, ja fast de visst ni ju redan;-)
Min vikt hur går det med den? Inte alls bra, de går rent av åt helskotta... Maten smakar alldeles för bra för tillfället och träningen har helt blivit avtrubbat och jag har inte gjort något på en vecka... Jag känner hur fettet bara växer på min kropp, men ändå känner jag mej inte lika tjock som jag ser ut... Alltså jag är tvärt imot en anorektiker. Dom känner sig tjocka och feta och i verkliga livet är det bara skinn och ben av dom. På mej (läs ibland) så känner jag mej ganska ok. Jag känner mej inte så tjock som spegelbilden och kameran visar.... Jag vet att jag är tjock och jag vet att jag ska göra något åt det, men min hjärna har väääldigt svårt för att fatta det...
Ni kanske undrar hur det har gått med vår viktklubb? Och svaret är: De går inte alls... Mamma blev ju sjuk i februari och var superdålig, hon rasde i vikt och kvar blev jag och Jonas... Jonas han kan ju om han bara vill. Har han verkligen bestämt sig så går han ner, bara han äter pytte lite mindre och rör på sig lite mera. Och kvar är jag då... Här går det bara uppåt och jag kommer att förbli en tjockis... Jag tror att kroppen har en "idealvikt" som den vill att vi ska ligga på. Men den vikten som min hjärna och min kropp vill att jag just nu ska ligga på det vill inte jag...
Så vad är det för fel på mej då??  Nu jäklar ska jag lägga i 5:ans växel, för jag vägrar stå och skämmas i vassen i sommar. Nu ska jag prata alvar med både hjärnan och kroppen och säga till den att den absolut inte ska tänka på att jag är smalare än vad jag egentligen är... *suck*


För lägger jag inte i den höga växeln nu, ja då kommer jag förmodligen att se ut så här om några år;-)

8 kommentarer:

  1. Det är jobbigt när det gäller vikten, kämpar själv med min och det går upp och ner men nu känns det äntligen som om jag fått lite balans på det hela igen. Mitt råd är att aldrig ge upp, för motgångar får dom flesta. Hejar på dej och hoppas vikten börjar gå neråt snart!:-)
    Är förresten också med på viktklubb;-)

    //Maria

    SvaraRadera
  2. Nej, ge inte upp!!!
    Du inspirerar oss alla!!!
    Kom igen nu Karro, kom igen nu!!!
    Heja heja heja!!
    ♥♥

    SvaraRadera
  3. För det första måste jag säga att du absolut inte är en Tjockis! Lite kurvor har du och man kan alltid "tajta" till kroppen lite. Särskilt efter 3 barn. Men du är inte på något sätt på väg "down hill"!

    Med det sagt, kan jag bara säga att jag håller med. Kan också känna mig hyfsat smal och vältränad (ibland) och förstår inte alls vem jag ser i spegeln eller framför allt på kort?! (Foton måste lägga på 5-10 kg va??)
    Finns det inte en sjukdom (på riktigt) för oss som tror oss vara smalare än vi är? Har för mig jag har läst om det nån gång...? *funderar*

    SvaraRadera
  4. Hur jag hittade hit till din blogg vet jag inte MEN jag bara älskar den! Du skriver så underbart! kram Mona (60talist, gift med 2 barn på jorden o en liten ängel)

    SvaraRadera
  5. Tycker du är superfin precis som du är. Kanske det som behövs att du bara njuter av din kropp och "tar bort" pressen med att behöva gå ner i vikt - då kanske du lurar din kropp och hjärna =)

    Ta hand om dig! kram K

    SvaraRadera
  6. Du är inte ensam! Jag lider av samma syndrom - jag känner mig ganska OK och inte alls så där mjuk och fluffig, men plötsligt får man se nån bild på sig själv och då tappar man hakan!
    Skumt det där...

    Kram ♥

    SvaraRadera
  7. Nämen herregud vilken bild du hittat Karolin!

    Du är snygg som du är, måste alla vara trådsmala?
    Jag är det i alla fall inte!

    KRAM

    SvaraRadera
  8. Du kanske har samma åkomma som jag... Bulimi light... äter men spyr inte ;-)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!