torsdag 19 maj 2011

Förskoleklass och mys!

Idag hade barnen förskolans dag på dagis! Douglas och hans avdelning fick åka buss till grannbyn och besöka gymnasiet där, så det var en mycket förväntansfull liten kille som jag lämnade på förskolan imorse.;-) Barn och fritids programmet hade bjudit dit alla barnen och hade sång, lek och dans! Även dom som ville bli målade fick bli det. Douglas kom hem som en liten kisse;-)!
Ikväll har vi varit på föräldramöte, ett möte på skolan. Till hösten börjar min lille (läs store kille) förskoleklass. Jösses vart tog tiden vägen? Skolan redan, minns ju för tuusan som det var igår som jag födde honom...;-)

Vi har haft lite torsdagsmys här hemma, ja istället för fredagsmys... Eftersom att vi missar det imorgon så fick vi ju lov att ta det idag med lite pizza i magarna;-)
Jag har snusat på mina barn, de känns verkligen såå konstigt att de ska fara ifrån mej över helgen... Konstigt hur mamma hjärtat kan må så dåligt av det... Men jag ska försöka njuta av den ensamma tiden jag får, men det blir inte lätt;-) Kanske är jag så dödens trött efter mina 12 timmars pass så jag kanske rent av njuter att få vara ensam;-)
Nu ska jag snart åka upp på mitt blivande jobb och förbereda mej lite inför morgondagen! *pirrigt*

1 kommentar:

  1. Ja, det var ju det där med tiden. Det går skrämmande fort! :-O

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!