tisdag 24 maj 2011

Tandläkarbesök, spel och trötthet...

På förmiddagen var vi hos tandläkaren med Douglas! Vi skulle gå igenom hur hans lagning skulle gå till, men vips så var han så duktig så de kunde laga hålet redan idag! Inte en endaste tår eller aj att de gjorde ont. Han var superduper duktig! Så är man duktig så måste man ju även få något! Åkte till byns skoaffär/leksaksaffär och så fick han välja vad han ville. Inte lätt att bara välja ut något bara så där tyckte han. Men till slut efter mycket tjat från mej valde han ett fia med knuff spel! De har vi nu spelat och spelat och det var sååå kul. Som vanligt är vi lika dåliga förlorare båda två och går in för spelet på blodigt alvar;-)
De är just nu en seg eftermiddag... Har egentligen sjuttioelva olika saker att göra. Men en trötthet som heter duga har flyttat in i min kropp och jag vill bara sova hela tiden, känner mej helt slut i kroppen... Hmm tror jag får skylla på detta hemskt tråkiga väder som råder utanför fönstren. Fy fasen för regn och storm:-( Inte konstig att man blir trött liksom....

1 kommentar:

  1. Va duktig han är :) kanske är det att du jobbat i helgen som gör dej trött,är ju lite omställning speciellt när man jobbat natten...kram,Kate.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!