tisdag 3 maj 2011

Stressdag med gympaavslutning!

Den här dagen har gått i 150 som alla andra dagar... Känner att de ska bli lite skönt när alla aktiviteter är slut för denna terminen! Ja klart jag älskar alla aktiviteter och att ha fullt upp, men just nu behöver jag bara landa ett slag och bara få andas.... Asch ni fattar vad jag menar;-) Eller?;-)
I eftermiddags stod Alfreds gympaavslutning på schemat! De har varit sååå otroligt roligt att ha haft de 16 små vilda och söta 2-3 åringar! Vi får se hur det blir nästa termin om de små liven får mej som ledare även då!

Alfred pustar ut efter lite lek och spring! En lite present iform av en bit choklad och en tablettask gick hem hos de små liven!;-)


Mamma mys, ja iallafall i en sekund när han stod stilla;-) Kolla in stackars klämde Fabians ben som sticker ut vid min mage;-) Det är inte alltid lätt att vara lillebror när storebröderna är gossesugna;-)

Lilla Fabian har varit sur och tvär hela dagen lång. Inte alls sig sjäv och vägrat att äta, vilket är helt olikt honom... Han har suttit på mej som ett klistermärke nästintill hela dagen och när vi kom hem från gympasvslutningen så visade det sig att han hade över 39 grader. Inte konstigt att han har varit gnällig... Så nu sitter jag här med ett mega STORT dåligt samvete för att jag tyckt han varit så jobbig hela dagen...

Sitter och pustar ut i soffan just nu! Har lovat mej själv att jag ska ta det lugnt imorgon. Inga måsten och ingen stress, de är nog vad jag behöver nu för att må lite bättre;-)!
En lagom dos av stress är alltid bra. Men det är jäkligt svårt att hitta den där lagoma dosen. Jag är expert på att ta på mej massor av saker och sen klara jag nästan inte ut dom och stressar sen halft ihjäl mej... Men ja sån är jag och jag får skylla mej själv... *svammel*svammel*

5 kommentarer:

  1. Ta det lugnt med stressen. Den kan bli farlig :-/ Gick själv rätt in i väggen innan jul och mår fortfarande dåligt. Tom som ett skal känner man sig..

    Fina bilder!
    Lilleman ville kanske gosa lite extra med mamma idag :-)
    Kramis

    SvaraRadera
  2. inte ska du ha dåligt samvete, du visste ju inte :)
    Kul att ha en egen gympagrupp med de små - har du bra tålamod? ;)

    SvaraRadera
  3. Mysigt med gympan - funderar på om Judit ska få börja till hösten?!

    Hoppas Fabian är bättre idag.... annars får ni ha en lugn innedag och passa även på att vila lite själv.

    Tack för kommentarerna på bloggen, är fler läsare än normalt just nu men nästan ingen som skriver kommentarer....

    Kram

    SvaraRadera
  4. Hoppas att Fabian kryar på sig snart, inte kul när de små är sjuka.

    Vad konstigt det här med storleken på dina bilder, jag kan välja på LITEN, MEDEL, STOR, EXTRA STOR.
    Trodde det var lika för alla??

    Kram/Madde

    SvaraRadera
  5. Han får krya på sig!
    Inte lätt att veta att de är sjuka, så jag tycker absolut inte att du ska få dåligt samvete. (Men jag vet hur det är. Har själv gjort exakt det där ett par gånger...) :-P

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!