fredag 6 maj 2011

Dagens blus!

Ännu en gång är jag tokkär i ett plagg. Den här ur snygga blusen kommer från Blingo och jag känner att detta verkligen är både i min färg och form! Den trollar iallafall bort en del av min tjocka mage;-)
Och ännu en gång har jag svikit svart. Jag är stolt över mej själv att jag mer och mer sakta och saktare börjar få in lite färg i min så annars svarta garderob;-)!

Solen är här idag och jag ska ut och bättra på min bränna så att denna underbara blusen och dens färg gör sig ännu bättre på min kropp;-)!

By the way... Någon som vet hur man kan få sina bilder större? Har upptäckt att vissa som använder sig av blogger oxå kan lägga in extra stora bilder. Men det kan inte jag för jag har bara inställningar upp till stor bild... Hur konstigt som helst?? Någon vänlig själ som kanske vill hjälpa mej med detta big "problem"?

12 kommentarer:

  1. Jag kan tänka mig att vi som har angivit http://draft.blogger.com/home som adress har lite fler valmöjligheter när det kommer till blogger. Prova att ange den andressen och logg ain med istället för bara blogger.com så kanske det fungerar? Jag vet egentligen inte!

    Blusen är jättefin och klär dig verkligen! Kram

    SvaraRadera
  2. Skitsnygg! Jag är också usel på att frångå svart, grått och vitt... Man vill ju egentligen ha annat, men vill ändå inte sticka ut i "lagom-Sverige". Löjligt man är egentligen. Bläää på mig själv! :-P ;-)

    SvaraRadera
  3. Va fin du är :) Blingo är underbara!

    Jag är också iontresserad av samma fråga. Så tack Jesse Paloma, jag ska testa :)

    Ha en fin helg, Karolin :) KRAM

    SvaraRadera
  4. Ooo!! Jättefin!! =)

    Och hur söta är väl inte barnen nedanför då??! Märks vem som e modern..! ♥

    SvaraRadera
  5. fint, du passar bra i den färgen :) trevlig helg!

    SvaraRadera
  6. Super fint!
    Verkligen sommrig!
    Själv kör jag på med svart:)
    kram.

    SvaraRadera
  7. Jag ska se om jag kan få fram info hur du kan ändra storlek på bilderna. Det var min sambo som fixade de inställningarna åt mig, så jag har noll koll ;) Men det har inte med webbadressen att göra, utan specialinställningar på ditt konto.

    Kram ♥

    SvaraRadera
  8. Vilken härlig blus :) Passar perfekt på dig!

    SvaraRadera
  9. Du blir mer och mer färgglad Karolin!
    Och det klär dig så himla bra :-)

    Kram

    SvaraRadera
  10. Åh va du passar i den färgen, du ser grymt snygg ut...

    Beträffade bild storleken så letar du upp följande i cssen (Designfliken) img, där skall du ändra på värdena för width och höjd... jag har exempel 640px

    img {
    float:center;
    min-width:560px;
    max-width:560px;
    max-height:260px;
    min-height:260px;

    }

    Lycka till

    Kramen

    SvaraRadera
  11. Är också grymt dålig på att använda mer färg. Svart,vit och "champagne"...blä! Men jag försöker få in lite mer färg precis som du! Korallfärgen passar dig jätte bra btw!

    SvaraRadera
  12. Nice! Underbar farg! Passar dig perfekt!

    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!