söndag 15 maj 2011

Dans och sång!

 

Gårdagen spenderade vi hos min bror och hans La familia!  Temat för kvällen blev visst dans och sång;-)! Eftersom pappaorna i hustet har en förträffligt hemsk musiksmak så höll jag och min svägerska oss i köket när de spelade sin musik... Vet ej om jag riktigt vågar avslöja för er vad det är på för musik dom lyssnade på... Ok dej då, men döm mej inte sen för det är verkligen inte min smak... LASSE STEFANS.... (Blev lite illamående när jag berättade detta;-)) Nog om Lasse;-)  Små kussarna tyckte iallafall att det var kul och helt plötsligt fattade kusinerna grepp om varandra och dansade så här fin!!

 Sedan blev det spel för oss mammor och pappor! PS 3 (någonting....) med rörelse detektor spelades så svetten lackade! Attans va roligt det var och givetvis var det killarna mot tjejerna och givetvis vann ju jag och Johanna! Eller inte;-)
 På blodigt alvar var det minsann och såååå  jäkla kul, nu vet jag vad jag ska önska mej i julklapp iallafall! Skitbra träning med;-) *fniss*
 Även storkussarna spelade mot varandra. Fast dom hade bytt skepnad för kvällen och var istället Stålmannen och Batman;-)!
Givetvis avslutades vår kväll i soffan och framför mellot! Hejja va duktig Sverige var! Riktigt stolta ska vi vara, en 3:e plast var inte fy skam... Klart att jag hade velat att han vunnit och jag tyckte dock inte att vinnarlåten var den allra bästa låten för kvällen, men helt ok;-)!
Tyckte ni att rätt låt vann?

3 kommentarer:

  1. Haha, ser urkul ut! Så gulliga de små var när de dansade! Bedårande :)

    SvaraRadera
  2. Tack för den bilden!!!! Men vad gör man inte för å vinna!!!!!!! Kram Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!