torsdag 26 maj 2011

Dålig fantasi...;-)


I söndags när jag var inne i stan hittade jag först denna tröjan. De stod liksom Karro på den och den var så bra för att den döljde magen så bra och det var bra rymd i den! (Dock döljer den inte så mycket om man hoppar;-) Och så ser det nästan ut som om ögonen ska trilla ur skallen på mej, skyller på att kameran inte riktigt hängde med;-))
Men så såg jag att det fanns andra färger så som svart, vitt och rosa. Dissade faktiskt svart och vitt denna gången och tog istället en blekrosa! Även en randig fick följa med ner i påsen. Den var en aning annorlunda i modellen, typ att det satt 2 fickor på magen;-)!
Så det är nästan så att man kan säga att jag har väääldigt dålig fantasi med tanke på att jag köpte 3 par nästan likadana tröjor;-) De kommer förresten från KappAhl!

5 kommentarer:

  1. Vilken härlig bild! :) Och superfina tröjor!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh, sådär gör jag också när jag köper nåt jag verkligen gillar. Ännu värre är det när jag syr själv! Då har jag en och samma klänning i regnbågens alla färger hahaha, snacka om dålig fantasi. kram på dig :o)

    SvaraRadera
  3. Hi hi, så gör jag också om jag hittar bra grejer! =)
    Och vad då, du har inget att dölja under tröjan!! Skärp dig! ♥

    Kram Marie
    (retromary)

    SvaraRadera
  4. haha, men jag brukar köpa på mig i alla fall 2 av vissa saker om jag inser att jag älskar dem :D

    SvaraRadera
  5. Vem gör INTE så där? Hittar jag en modell som jag tycker om (vilket är ganska sällan) brukar jag köpa minst 2-3 stycken fast i olika färger! :-D

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!