tisdag 10 maj 2011

Antirynkkräm is da shit!

Jag har överskridit den magiska åldern 30 nu och ser på min hud att jag måste ta hand om den, speciellt i ansiktet! Innan jag fick barnen la jag väldigt många kronor på dyra ansiktskrämer, men ju äldre jag har blivit så har jag även blivit fattigare... (Ja inte konstigt att man är fattig efter en mamma lön i över 3 år;-))
För ett halvår sedan upptäckt jag små (läs STORA) rynkor vid ögonen och även mellan ögonbrynen... Fick ganska mycket panik... Inte ska man ha rynkor redan vid 30 års ålder och jag kände dock att min plånbok var ganska så tunn att lägga 1000 tals kronor på dyra krämer... Men så fick jag tipset att köpa cliniderm från apoteket! Jag kör med ett age delay serum först och sedan deras active protection och hör och häpnan, det har skett under! Mina rynkor som jag hade upptäckt börjar nu mer och mer förvinna och ingen är gladare än jag;-) För vem vill liksom ha rynkor redan vi 30, man vill ju inte se äldre ut än vad man är;-) Dessutom behövde inte min plånbok bli platt heller. För jag gav inte alls mycket för dessa mirakel krämer!;-)
Nu kommer jag aldrig överge dessa krämer;-) När jag är 60 så kommer jag inte ha en endaste rynka om de ska fortsätta så här bra;-)! *fniss* Antirynkkräm is da shit!

8 kommentarer:

  1. Ja ha, fler än jag som åldras i förtid...suck...apoteket nästa imorrn då!!! =)
    Tack för tipset!! Puss!

    SvaraRadera
  2. Cliniderm är bäst! Jag har också upptäckt deras age serum. Kanonbra!

    SvaraRadera
  3. Härligt! Det är alltid så kul när man hittar bra grejer till överkomligt pris :)

    SvaraRadera
  4. åh, jag fick testa cliniderm via buzzador och de var verkligen toppen ! Än har jag inte fått tummen ur att köpa en ny kräm, men när min gamla tar slut är valet givet - det blir en cliniderm dagcreme !! kram

    SvaraRadera
  5. 30 år. Gammal? Rynkig? Vad är det du säger?!
    Tur att jag inte tittat mig i spegeln på 8 år... ;-D

    SvaraRadera
  6. Gammal? Nää!!
    Du är så snygg så.
    Ha en fin dag!
    Kram
    Katarina

    SvaraRadera
  7. Har du sett sol serien? Jag har solskydd i detta märke för ansiktet, så bra och man kan sitta lite i solen med gott samvete. Finns olika sorter, jag har kräm och spray till ansiktet:))
    KRAM Maria H.

    SvaraRadera
  8. Jag har också hittat en hel del rynkor och väntar just nu på beställda ansiktskrämer som jag hoppas ska göra susen!

    Ha en bra dag!
    Kram.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!