lördag 21 maj 2011

Bakis...

Det känns som om jag varit på värsta reve partyt inatt. Vaknade klockan 12:45 och kunde inte somna om. De tog ett tag för hjärnan att fatta, har jag varit på fest eller varför känns min kropp så konstig? Fötterna värker, huvudet pulserar och det känns som om jag rök 20 cigg. Halsen är igen kletad och jag låter som en gammal alkis;-)
Varför sov jag inte längre? Ja det frågade jag oxå mej själv när jag slog upp ögonen och kroppen vägrade somna om... Alltså man kan verkligen inte sova på beställning;-)
De hade utlovat en stor sol idag! Gött tänkte jag, då ska jag lägga mej i en solstol och bara pressa, njuta och sova lite till. Tje fick jag, för inte fanns där någon sol, bara en massa jäkla moln:-(
Det är tyst här hemma, nästan kusligt tyst... Jag klarar inte det utan åker till lilla mamsen och får lite mat och kärlek istället innan det är dax för mej att snart bege mej iväg på jobbet igen;-) Ett 12 timmars pass till, sen har jag gjort min vecka och kommer inte att börja jobba igen förrens helgen den 10 juni! *gött* ;-)

3 kommentarer:

  1. Hoppas att du piggnar till dig snart.

    SvaraRadera
  2. Vet precis hur du känner dig... Jobbar också natt ibland.. Drick mycket vatten, och försök håll mattiderna normala, så ska du se att du vänjer dig.

    Hade jag varit så snygg som när jag e nyvaken, hade jag varit överlycklig!!

    Förresten; Du e helt fantastisk på att kommentera i min blogg. Tusen hjärtliga tack!

    Och; Jag vågar nästan inte säga det, jag ORKADE inte sätta mig i solen idag... Då är Rosenberg trött!!!

    Kram på dig, söta!

    SvaraRadera
  3. Känner igen de där med bakis. Jobbat natt igår och i dag så var jag på gymet på magdans mix. Sen sov jag gott. :) De sliter hårt på kroppen att jobba natt. Kul att du har kommit ut i arbete igen.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!