söndag 2 december 2012

Bland tomtar, tankar och kyla!

Jag har sååå mycket på mitt hjärta som jag känner att jag bara skulle behöva skriva av mej här på bloggen... Mina tankar bubblar snart ut ur mina öron för att de får inte plats därinne snart...
Men nej jag känner att jag just ikväll vet jag inte hur jag ska vrida och vända på mina ord för att det inte ska bli fel eller rätt. Så jag tar mina funderingar och tankar en annan dag! För ut måste dem, snarast!
Men istället för mina tankar och funderingar ikväll, så kommer det här lite bilder från vår mysiga eftermiddag!
I eftermiddags bulsade vi på oss varma kläder från topp till tå (efter mycket jäkla gnäll från kidsen som vägrade vinterkläder i 10 minsugrader. De tyckte minsann att de kunde ha gummistövlar, sommarmössa och bara en vanlig jacka. Jag höll på att ge upp och tänkte att, ja vi går väl ner då så får ni frysa röven av er. Men nej jag hade inte hjärta till det och nu i efterhand så tackar dom mej minsann att jag tjatade sönder deras små öron om att de skulle ha alla kläder på sig!;-)) och begav oss ner till byns centrum! Där gick vi omkring och köpte lotter, träffade tomten och pratade med vänner! En timme var allt vi stog ut med kylan och åkte hem igen!
Med oss hem tog vi fina vänner och bjöd dem på glögg och tillbehör! Alltså hur gott är inte pepparkaka med mögelost?! Jisses maj gad va gött det är och smaklökarna jublade i min mun! (Och där åt jag så där 1000 kalorier till....:/)
Vi var på en av mina favvobutiker här i byn. Tina och översten heter den och jag vill ha ALLT i butiken! Vet precis vad jag (öhh menar vi) önskar oss i bröllopspresenter den dagen vi gifter oss;-)
Hem kom jag med 3 yankee candle ljus i juldofter! De luktade sååå gott! Nu ska julkänslorna in i huset och jag är nästan lite sugen på att klä granen;-) Men nej vi väntar nog med det tills några dagar innan julafton, vet ju hur trött jag blir på barrskiten som ligger överallt i hela huset bara några dagar efter att vi tagit in granen...
Alfred har relativt nya vinterskor, men han klagar på att de är för små och han fryser i dem... (läs skriker av vansinne varje gång han ska ha på sig dom) Vi hittade inga skor här i byn, men en snäll vän hade ett par knappt använda skor som jag fick köpa för ynka 100 kr! Imorgon kan jag skicka honom till förskolan med lagomt stora skor och veta att han inte kommer att frysa om sina fötter! Tack snälla Jessica för dessa fina skor!

7 kommentarer:

  1. Härlig eftermiddag verkar ni ha haft. :-)
    Kul med lite annan ordning på adventsljusen också... Eller om det var för att se hur uppmärksamma dina läsare är...? ;-)

    Jättefint i alla fall. :-)

    Kramiz Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha "någon" har nog varit framme och bytt plats på ljusen;)
      Kram K

      Radera
  2. Fya det låter tungt det du går och bär inom dig, måtte stenen från dina axlar försvinna... energidödare finns det gott om

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Vilken mysig söndag ni har haft!
    Vi har också träffat tomten idag :-)

    Kram

    SvaraRadera
  4. Är det där mina glöggmuggar? Undrade just vart dom var;-))
    Puss/mamsen

    SvaraRadera
  5. Fina stövlar, likadana som min minste har (ärvt efter storebrorsan)! Haha, jag lade inte märke till ljusen förrän jag läste kommentaren ovan, haha så blind man kan vara! Ser hur mysigt ut som helst!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!