fredag 21 december 2012

Och precis där kom den!

Fredag kväll, långledig i 12 dagar, lönehelg, julafton om 3 dagar! Wiii, kan de bli bättre!!!
Har varit jäkligt effektiv i eftermiddag och min bästaste Jonas tog med sig de 2 små ilskna (läs Fabian och Alfred) varelserna och åkte och handlade all mat för julen! Själv satt jag hemma och åt praliner, drack vin, surfade och åt chips! Eller nähä, jag städade visst och bakade julgodis;-)
Har sipprat på mitt goda rödvinsglas hela kvällen och jag känner hur det susar i luvan;-) Jag undrar just vem som somnar först här hemma? Vi, jag och Jonas eller kidsen? Tror det blir vi... Ja för barnen verkar inte alls ha någon tanke på att somna....
Julkänslorna har det varit gles med. Men precis nu hoppade de in i min kropp och det var länge sedan jag såg fram imot julen så mycket som jag gör nu! Saker, känslor och ting har förändrats detta året och denna julen känns väldigt bra!
Imorgon väntar massor av roligheter så kanske vore det på sin plats att slänga upp benen i soffan och få lite skönhetssömn!
Oj då... Under skrivande stund så hann visst Jonas somna... Han vann! *fniss* Undra om barnen nattar sig själv om jag oxå somnar? ;-)
Förresten... Oturen förföljer mej... Under kvällsmatens intag bet jag ut en liten flisa ur min tand.... *skriker och blir såååå arg* Är det inte de ena, så är det banne mej de andra....
Sov sött alla och skål fredagsmys!!!

2 kommentarer:

 1. Ha nu en hel fantastisk julledighet, darling. Det är du värd.

  KRAMAR i drivor
  Big Sis

  SvaraRadera
 2. Åh va skönt med 12 dagars ledighet. Njut i massor för det är du värd! :)
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!