måndag 3 december 2012

Coolt!

Fick ett mail förra veckan som talade om att jag var på topp tio lisan över familjebloggarna på casions i Sverige! Jag blev galet glad och det är nästan lite coolt när man blir utsed så där;-)
Japp man får faktisk skryta lite ibland;-) Speciellt vid såna här tillfällen när någon helt "okänd" för mej har lisat upp en topplisa och där jag är med! Topp 7 ligger jag på just nu! Galet bra ju!
Jag tackar och tar imot och suger åt mej!;-)
Detta kanske gör mej till en ännu bättre bloggerska.. Ja för det är såna här mail som får mej att dela med mej av mitt liv ännu mer;-) Om 10 år är min dröm att få leva på min blogg! Tror ni att jag klarar det? *fniss* Drömma bör man, annars dör man!;-)

Idag ligger kylan kall över vår lilla by och jag nästan frös ihjäl en gnutta imorse när jag åkte till jobbet! Men myyycket hellre denna kyla än de trista gråa och blöta som vi haft hela hösten!
21 dagar kvar till julafton och jag har inte köpt en endaste liten klapp ännu... *suuuck*

11 kommentarer:

 1. Grattis! Fast du har ju förtjänat det, så bra jobbat kanske är bättre att säga. :-P

  Håller med dig om kylan, här snöar det massor, så det är grått på himlen. Men hellre det än regn. Känner mig genast gladare. :-)

  21 dagar kvar till jul och jag har en julklapp kvar att köpa (en helg i Ullared och postorder löste de flesta andra):-D Känns nästan lite tomt, men skönt ändå.

  Ha det så bra, bra jobbat och kramiz ;-)

  Emma

  SvaraRadera
 2. Va kul! Grattis! Du är värd all cred du kan få!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Kul!! Men din blogg är toppenbäst!!! kram Mona L !

  SvaraRadera
 4. Fan det var som rackarns...se vem som ligger på nr:10! Ha ha

  SvaraRadera
 5. Grattis, gumman! Tva av mina favvos pa en och samma lista!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Shit vad häftigt! Grattis!

  SvaraRadera
 7. Vad roligt, grattis!!! Tänk att nån från "Byn" är en sån kändis! :) Klart du ska kunna leva på din blogg om tio år!! Fler reportage i AB, mer publicitet, det ena leder till det andra.... Jag håller tummarna!!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!