tisdag 11 december 2012

Jag är en riktig fjant....

Ni vet att jag är en människa som gärna hörs och syns överallt... Oftast en prick som alltid har ett leende på läpparna och skrattar åt de mesta!
Jag har skinn på min näsa och kör på i full fart. Jag älskar nya utmaningar och vill väldigt mycket här i livet.
MEN....
Jag är egentligen en riktig liten fjant innerst inne... Fick ett erbjudande från Aftonbladet häromdagen, där de frågade om jag (istället för en telefonintervju på lördag) ville komma till Stockholm för intervju och fotografering... Jag har dragit på det och velat med mitt svar, lilla jag i storstaden. Nej den tanken får mej nästan att bajsa på mej... Seriöst, jag vågar inte åka dit själv, inte ens med tåg...
Jag har alltid varit så här fjantig när det kommer till just såna här grejer. Jag tror inte att jag ska fixa det och just där finns inget självförtroende alls... Jag vet att skulle jag åka, så skulle jag ha såååå kul och mitt självförtroende skulle växa till max och jag sen skulle tänka. -Va fan, de där var väl inget, varför var jag rädd? Men jag vill gärna ha med mej någon. Någon som kan hålla min hand och som jag kan luta mej mot om jag blir osäker... (Fast återigen, jag vet att jag kan stå på egna ben väldigt bra och stadigt, MEN...;-) Och det är ju inte direkt Kina jag ska flyga till;-)
Jag vet inte varför jag är så fjantig just när det kommer till såna här saker? Tryggheten?
Jag har även fått ett erbjudande att börja blogga på en annan portal. Men nej... Jag vet vad jag har, men jag vet inte vad jag får? Jag vågar inte ta de där steget... Tänk om jag mister alla er läsare?
Min dröm är ju att kunna leva på min blogg om 10 år (Ja drömma bör man, annars dör man;-)) Och då måste jag ju så klart klara mej på egen hand och göra såna här... *fniss*
Jag velar lite till och så får vi se om jag tar mej iväg till vår kära huvudstad eller inte...;-)
Skulle jag komma bort i Stockolm, så ja då får väl någon efterlysa mej då;-)
Tror att detta "syndrom" kan vara lite småstadssyndrom? Man är liksom så "trygg" i sitt lilla samhälle där man känner till varje liten kurva och snöhög;-)
Gud, nu hör jag ju själv hur löjlig jag är som sitter och velar om en sån här sak....
Ja ja, den som lever få se hur jag gör med min resa och om jag börjar blogga på en annan portal;-) En sak vet jag iallafall, jag ä ren riktig jäkla fjantmaja!

22 kommentarer:

 1. Nä nu... KOM HIT! Jag tar hand om dig...

  SvaraRadera
 2. Kom igen nu Karro!!
  Klart som korvspad att du fixar det!!!!
  Du kan få fråga mig alla skämmiga frågor ang resandet - ingen annan behöver veta. Jag kan vara din "Ring en vän". Du fixar det!
  KRAAAAM!

  SvaraRadera
 3. Klart du vågar åka til Sthlm. Det gjorde jag själv förra sommaren och jag är smålands största fegis :) X2000 från Nässjö och vips är man i storstaden. Hem kom jag också!

  SvaraRadera
 4. Klart du ska anta utmaningarna!!! Ser fram emot att se och läsa om dig i Aftonbladet. Klart vi följer med dig om du börjar blogga på en annan portal.
  Go for it! Lycka till, det fixar du...
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Det är bara att åka! You go girl!

  SvaraRadera
 6. Åh va spännande, klart att du skall upp dit, Ullebulle tar emot dig med öppen famn.

  Kram big sis

  SvaraRadera
 7. Nämen såklart att du ska åka!!

  SvaraRadera
 8. Klart du ska åka!!!
  /Johanna

  SvaraRadera
 9. Det var riktigt modigt att kunna erkänna! Så helt igenom fegis är du inte:) för övrigt håller jag med övriga talare; Klart du fixar detta!kram Maria Ekdahl

  SvaraRadera
 10. Håller med övriga (inkl. du själv). Klart du ska åka!!
  Jag vet EXAKT hur du känner, jag är likadan... :-P Men man är sååå nöjd med sig själv efteråt!

  Du fixar det, busenkelt!! :-)

  Kram M

  SvaraRadera
 11. KLART DU SKA ÅKA!!!!!!!!!!!!!!! =) Kom igen vi finns kvar!!!!!!!!
  Kram Frida

  SvaraRadera
 12. Amen nu är du KNÄPP! ;)
  Klart du ska åka!
  Om jag tordes sätta mej på ett tåg till huvudstaden med båda mina kids och 39 graders feber för att gå på casting till EMS... Då är det klart att du också törs åka till sthlm! Du känns som en tjej som är lik mej på alla vis :)
  KRAM

  SvaraRadera
 13. MEN åk. Det fixar du!! Skitcoolt ju!

  SvaraRadera
 14. Oj, jag går nog verkligen mot strömmen just nu. Mitt mål när jag var med i Leva och Bo var att få ut min bloggadress. Nu vet ju inte jag vad ditt mål är men kan du få samma resultat via en telefonintervju så är väl det det allra smidigaste. Vad får du liksom "extra" om du gör intervjun på plats i Stockholm? Bilder har du ju jättemånga fina på dig själv här i bloggen :) Du skulle ju kunna bjuda dem på någon av dem. Lycka till vad du än bestämmer dig för att göra. KRAM/Madeleine

  SvaraRadera
 15. Du skulle klara det galant !!
  Tycker du ska åka så du inte ångrar dej sen när det är försent :)

  SvaraRadera
 16. Tycker absolut du ska åka! Av samma anledningar som de här ovanför tar upp men framförallt för att vinna utmaningen över din lille "fjant". Som du säger så tror jag du kommer tycka det är jättekul och vara skitstolt efteråt för att du - såklart - klarade det! Lycka till med allt!

  SvaraRadera
 17. Det är klart du ska åka! Dee inte större här än i malung;)! Du kan bo här o jag kan va din guide (om vi håller oss på söder=)) Lycka till med allt!
  Caroline från fors

  SvaraRadera
 18. Klart du ska åka, det blir ju en utmaning för dig som du kommer klara galant.
  Men jag förstår din lilla "feghet" också, jag är likadan.
  Och du, självklart skulle jag fortsätta läsa din blogg även om du byter portal, såklart.
  Kram

  SvaraRadera
 19. Jag kan förstå att du velar. Jag blev erbjuden ett reportage i en tidning o. tanken att offentliggöra min familj o. min blogg för ett mkt större antal personer skrämde mig lite. Det finns en del att ta ställning till. Jag tackade inte ja.
  Hoppas att du finner ett beslut som känns rätt för dig o. din familj. Stockholm är en ganska rolig stad =)
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!