söndag 23 december 2012

Hämtas återigen den 7/1!

Gårdagens shopping gick som en dans och vi gick och strosade runt bland alla affärer i Växjö! En himla mysig stad, där det finns lite annat utbud än i Jönköping!
Bland annat lager 157 där jag frossade massor! Har aldrig varit i den affären förr och det var ju som att få en liten shopping orgasm;-) Barnens garderober är nu uppfyllda (eller nja snart för de ska få kläderna i julklapp. Blä säger dom, hurra säger jag) och de kommer att bli sååå fina!
Vi fick egentid jag och Jonas och det är som ljuvlig musik i mina öron! Bara gå och hålla handen, sitta och äta i lugn och ro utan att springa efter ungar gör ju så att man blir ny förälskad!;-)
Imorse sov vi till 10, sedan steg Jonas upp och fixade frulle till oss! Och ja, jag är bortskämd! Han kan min man! Först kaffe på säng och sen komma upp till ett dukat frullebord!
Kidsen är för tillfället H.E.M.S.K.A och bråkar, tjivas och slåss hela tiden och jag lovar att det tär på hela familjen! Inatt har de sovit hos farmor och mormor. Alfred och Fabian som är de 2 värsta för tillfället sov hos mormor och jag varnade henne, talade om för ungarna att sköter de sig inte så kommer heller inte tomten... Vad tror ni att de har gjort när de varit där? De är som små änglar och mamma har knappt märkt av dem....
Sover, äter och håller sams. Jonas sa kort och gott: -Vi hämtar dem återigen den 7/1! Men det är väl tur att de sköter sig när de är borta, när de inte gör de hemma....;-)
Jo då vi kan vara normala jag och Jonas... Men tydligen kan vi inte bli så normala på bild;-) Men söta är vi så här på morgonkvisten, eller hur? *fniss*
Gårdagens kvällsmat intogs på Mc Donald! Supermysigt faktiskt att sitta där och äta och prata i en timme! Kanske inte de mest romantiska stället att äta på, men det funkade och det var lugn och ro;-)
Jonas säger att jag är beroende av min telefon... Öh, jag tror att han är minst lika beroende av sin... Han sitter jämt med den i handen...
Apropå beroende at telefon... Fick min PUK kod igår efter mycket ståhej och äntligen har jag min telefon igen! Snacka om att känna sig helt lost när man inte har någon telefon;-)
Nu är nästan allt fixat inför morgondagen och idag ska det bara njutas, lööövlie!
Är ni färdiga med alla era bestyr?

5 kommentarer:

 1. Jajamen, alla bestyr är klara, nu väntar vi bara på tomten! :)

  SvaraRadera
 2. Önskar dig en underbar Jul.
  Julkram.

  SvaraRadera
 3. Åååå kärleksensamtid... Det ska jag och Kalle ha i mellandagarna. Mat och bio i Mora!

  SvaraRadera
 4. Tittar in och önskar dig en riktigt god jul! Hoppas kidsen håller sig snälla under morgondagen :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Kan bara hålla med angående kidsen. I vårt fall en styck, snart 15 år... !!!! Apjobbig!! Så jag är ledsen, tror inte det går över... Vi hade i och för sig en lugn unge i yngre ålder, det är först nu som jag känner att de grå håren har massproduktion igång...
  Må så Gott ★★★

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!