fredag 14 december 2012

I ur och skur!

Jag måste slå ännu en gång ett slag i att gå på morgonen! Det är så sjukt härligt och man vaknar verkligen till liv och känner att man laddar batterierna för hela dagen med massor av syre i lungorna!
Eftersom min tid just nu på kvällarna har varit fullbokad och jag inte ramlat i soffan förrens framåt 21. Så ja då är man ju inte direkt så sugen på att gå och träna, inte jag iallafall;-) Men då har jag ju fått min dos av träning, iallafall en liten dos. Det blir inte så långa rundor på mornarna. Omkring 4 km i rask takt på mellan 30-35 minuter!
Den här veckan har jag lyckats att skrapa ihop 11,5 km på morgonpromenader, bättre än inget!;-)
Imorse var det kallat. -17 grader visade termometern. Men jag satte på mej massor av kläder och begav mej ut och när jag kom hem igen var jag sönderfyst utanpå. Men inuti var jag varm och härlig!
Så ännu en gång. Jag slår ett hårt slag för morgonpromenaderna i ur och skur. Dom gör gott för själen!

8 kommentarer:

 1. Duktiga du!
  Vad är det för en app?

  Ha en skön fredag! Själv ligger jag och kräker :-(
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha men den har jag ju! Visste inte att man kunde se hela veckans promenader så. Tack :-)
   Kram

   Radera
 2. Hua vad kallt!
  Jag undrar också vad det är för app..
  Kram o ha en bra fredag

  SvaraRadera
 3. Bra gjort!
  Själv gillar jag att träna på morgonen. Körde ett combatpass igår morse. Ska ta tag i min jogging igen efter nyår har jag planerat, och det får nog bli på morgonen. ;)

  SvaraRadera
 4. Det är totalt perfekt att ha det gjort på morgonen, plus att man blir piggare. Synd att det är så mörkt här på landet, bara... Får väl spänna på pannlampan! Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 5. Heja dig! jag blir helt klart inspirerad, för jag har själv svårt att få tid till träningen. Att gå upp tidigare är ju inget jag gillar (hatar är mer ordet) men borde kanske prova?

  SvaraRadera
 6. Att gå upp tidigare än nödvändigt och gå ut i 17 minus är fan kämparanda

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!