onsdag 19 december 2012

En dag före....

Planeringen med allt ligger jag helt galet med... Helt galet mycket på jobbet just nu så jag jobbar över varje morgon! Underbart, älskar att ha häcken full. Men sen är det rena kaoset när jag kommer hem och planeringen med julklappsköp, städning, matlagning och annat har inte alls prioriterats och har inte blivit gjorda. Alltså så ligger jag typ så där 2-3 veckor efter i hela min planering. Men jag ligger ändå en dag framåt i mitt huvud. Så idag är det torsdag för mej. Kanske hade jag tyckte att det hade varit helt galet tråkigt en annan "normal" vecka. Men inte denna veckan. Nu bara jublar jag över att det bara är onsdag och att jag liksom "tjänar" in en dags tänkande i min hjärna!;-)
Alltså, så klart vet jag att det ändå blir en jul varken vi är klara med julklapparna eller annat. Men jag är den människosort där jag gillar att ha koll på läget och har jag bestämt något så vill jag att det ska bli så oxå;-)
Jo då jag är helt medveten om att bilden är upp och ner... Men det är precis så jag känner mej, världen är lite upp och ner och helt galen;-)
Idag behöver jag kaffe intravinöst. Hua va trött jag är... Skulle även behöva en STOR dos av C-vitamin rakt in i venen... Ja för min förkylning gör mej helt slut...
Ja ja nu är det slutklagat för min del och jag lovar att nästa inlägg blir lite roligare;-)
Nu i dessa tider ska man ju vara glad, pigg och tralla runt på julmusik;-)!

3 kommentarer:

 1. Sjuuuuukt snygga glajjor. Vill ha! Vart har du köpt dem?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Hos vår optiker i grannbyn! Inget speciellt märke... Tror dom heter Eva by ricardo Sweden!
   Kram K

   Radera
  2. Tack snälla! Hos vår optiker i grannbyn! Inget speciellt märke... Tror dom heter Eva by ricardo Sweden!
   Kram K

   Radera

Tusen tack för din kommentar!